reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Hej Witajcie @-;-
JA jak zwykle wyspana jak mops :-)
Nadal w pidzamce, maż jeszcze poleguje:happy2:
Wczoraj wieczorem strasznie mnie bolał brzuch, niby wiedziałam co to skurcz ale teraz zgłupiałam bo ból był stały ciagły przez 2 godziny w całym pasie (brzuch i plecy) i nasilał sie co minute wiec nawet nie mierzyłam bo wyszłoby ze mam 2 godzinny skurcz.
Agus superowe zdjecie w avatarze
Ankzoc trzymam kciuki zeby to już było TO :-) - Dziś
Słonko z tymi kotkami to Ci nie zazdroszcze samam mam takiego biedulka przygarnietego, moze popytaj sasiadów albo podrzuc komus, ludzie miekną na widok takich maleństw

Moja Zosia tez bedzie córeczką Tatusia ale najgorzej to chyba rozpiesci ją BRAT Meża:tak: jejku wielki chłop niby taki z dystansem i niewylewny ale jak wchodzi do jakich marketów to oglada domki dla lalek i inne zabawki dla Zosi.
Nawet ostatnio (teściowa mówiła) siedział i rysował projekt hustawki dla Zosi na działke.
Bedzie oczkiem w głowie wujka:-) to dobrze bo wiem ze dzieci go uwielbiaja

reklama
aga- no to fajnie bedzie miala zosieńka :-), a u nas znowu to bedzie oczko w glowie tesciow, ich pierwsza wnusia, maja juz 3 wnukow i 4 w drodze

ja narazie znikam, bo ide sie wykapac.... jak dam rade bo zaraz mi krocze rozwali chyba!

Ostatnia edycja:
Ja mialam troche poczytac socjologii, zeby nie isc z pustka w glowie na zaliczenie i jakos mi nie idzie. :no::dry:Zrobilam juz ciasto na chlebki pita, ale musi ono teraz postac do 13 i rosnac, rosnac....
Strasznie sie nudze! :oo::unsure:
Znow dzownila moja ciotka (mieszka z babcia) i pytala co chcemy, zeby nam kupili. No jak one pytaja, moze parasolke do wozka, moze poszewki na posciel to nie mam sumienia powiedziec co chce. Raczej wszystko by kosztowalo sporo wiecej. :sorry2:Jak im mowie, ze raczej wszystko mam i zeby cos same wymyslily to one nie wiedza co.... :baffled::confused:
No kurde! Poza tym ja nie lubie mowic co chce! Chociaz to lepsza alternatywa, zamiast dostac jakies zbedne pierdoly.

Ciagle mysle jak to bedzie rodzic... No i jednak sie boje. Chociaz czasem mam faze, ze poszlabym ot tak. JUZ! TERAZ!

Nie moge sie doczekac weekendu, bo wtedy maz bedzie ze mna caly czas. A na tym najbardziej mi zalezy. Chyba jeszcze skocze dzis do apteki po taka "domowa lewatywe". Chociaz jak znam zycie, to ja ze strachu i lewatywy nie bede potrzebowala :tak::-D Moj organizm tak przechodzi wszelkie stresy. Najlepiej wtedy nic nie jesc, bo napewno bede siedziec non stop w WC.:happy2::sorry2:

PUSTO..... Pogoda brzydka u mnie. Nie jest bardzo zimno, ale sloneczko nie swieci. Jednak pojde poczytac ta socjologie. Pozniej, jak wroci maz to pewnie bede miala miliony innych zajec. :-):tak:

Czasem zagladne, wiec piszcie....

Justa_b - Gratuluję!!!

(...) siostry mnie dobiły, że wczorajsze pifko to jedno z ostatnich na jakie mogłam pójść z "dzieckiem" bo następne to już będzie, jak mała co najmniej 14 lat skończy... wtedy ona się będzie brzydzić na bez %!! I jak im racji nie przyznać? (...)
Tsarina - Zabawne masz siostry :-D Sprytnie to sobie wymyśliły..;-)

wiecie co.. a ja przed snem to chodzę przynajmniej 4 razy na siku.. i to w odstępach do 10 minut każdy.. no i nieraz dzieki temu uda mi się przespać nockę (z tym, że ja usypiam ok. 1:00, a wstaję przed 7:00)..
Aga_k_m - ja czasem też po kilku minutach idę znowu siku ale w nocy to budzę się co 2 godziny :baffled: Dziś udało mi się przespać 4 godz.:szok: od 3ej do 7ej - i aż dwa razy spojrzałam na zegarek z niedowierzenia..:-D
Bluzeczkę masz śliczną - mimo, że zielonkawa.. (jak wiecie nie przepadam za zielenią - tylko w naturze - no i mój wózek dziwnym sposobem jest zielony:-D) ale kolorki na tej bluzce tak ślicznie się łączą z tym brązem, że jest po prostu cudna.
A powiedz mi co to za zębiska na Twoim atawarze??? :confused: :-D

Słonko jak ja nie mam pomysłu na prezent to mówię żeby jeszcze poczekać z prezentem aż sama dojdę do tego co potrzeba a ewentualnie to pieluchy mogą kupić.
Przecież Maleństwo nie wie czy dostało prezent 1 dzień po urodzeniu czy 1 miesiąc.

Socjologia brrrrr.....:baffled:nie wiedzieć czemu miałam ja 3 razy na studiach, na 1, 3 i chyba 4 roku

slonko - ja poproszę o ten przepis na chlebek pita :))) oczywiście wrzuć go do odpowiedniego działu - reszcie Kobitek też się może przydać...

joannn - no wiesz JAGA ma już pełne uzębienie, hehe ;))) no i zdolnego Tatę ;)
Bluzeczka - no widzisz ja ogólnie kocham kolor zielony i brązowy.. ale podczas ciąży jakoś nie nadużywałam ich w dużym stopniu - dlatego po ciąży będzie jak znalazł :)))
co do spania - śpij Kochana teraz ile się da.. Ja właśnie wstałam z popołudniowej drzemki (po śniadanku o godz. 11:00 jakoś mnie rozespało...)

Aguś - dziękuję za pochwałę awatara (M) :)))
Przyznam się szczerze, że bawiliśmy się plakatówkami jakieś blisko 3 tygodnie temu.. i nie wrzucałam ich - bo myślałam, że na dniach kolejna wena dopadnie mojego M.. a tu ciągle "coś" ma do zrobienia.. kładziemy się dość późno - no i nie mam sumienia na siłę męczyć go o kolejne malowidła.. no ale może dziś by się coś w tym kierunku udało.. hehe
Ale nie powiem Mężuś pytał się czy już Wam się chwaliłam, hihi ;))

Ostatnia edycja:
kochane mamuśki, ja się będę powoli zbierać, naprawde powoli, bo okropnie boli mnie krocze, nie mogę chodzić lezec, siedziec, do tego kregosłup mnie boli , mam juz naprawde dosc :-(, a muszę dopakować torbę, i zjesc obiadek i przed 16 jedziemy z mężem do szpitala, trzymajcie kochane kciuki, napiszę eska z wiadomoscia jesli mnie zostawią w szpitalu a jak nie to sama napisze do was jak tylko wroce.

Hej dziewczyneczki, co tam u Was, bo rachubę już straciłam:confused:
U nas jakos leci. Maluszek jest bardzo grzeczny, choć bywaja chwile, kiedy jest markotny a ja tracę siły do Niego... ale to wyjatkowo rzadko. W nocy daje spac, choć co 2-3h musimy się karmić. Tomek jest przeszczęśliwy i jak nikt angazuje się w Jego zycie. Martwi o wszystko, bardziej chyba niz ja ;-) A jak pomaga:-D Dumna jestem z moich mężczyzn:-D:-D:-D
Była juz położna i pediatra. Mały zdrowiuski, wszystko gra i już możemy wyjśc na spacerek:-D Tak więc od dzisiaj sie werandujemy, a w niedzielę, jak będzie słonko i będę się dobrze czuła, wskakujemy w wózek i idziemy na króciutki spacerek:-D:-D:-D
Jednyne co mi doskwiera,to nawał pokarmu... Dziś miałam aż gorączkę. Ale juz odciagam non-stop i jest lepiej...
A oto i moje Cudeńko:

reklama
Ankzoc - trzymam kciuki! Życzę Ci byś wróciła już z Majeczką :-):-)

Imagination - taki szkrab fajniutki :-) i pomoc mężczyzn nawet uwidoczniona na fotce :tak: Gratuluję :happy2:

Do góry