TIILI- a ja dzis sie czuje totalnie wypluta, noc byla makabryczna wstawalam kilka razy w nocy mialam tak silne skurcze, bolalo mnie w krzyzu, ale nie chodzilam po scianach :-), a dzis chodzic nie moge, cale biodra pachwiny mam tak obolale, ze kroku nie moge zrobic, czuje sie jakbym juz urodziła..... kurcze ty mnie nie strasz z tym chłopaczkiem , bo ja tu w wiekszoci ciuszki w kwiatki, motylki, do tego w rozu mam , wiesz co mi ten czop tez tak odchodzi jakos w ratach ale nie jest podbarwiony krwia
reklama
wiecie co.. a ja przed snem to chodzę przynajmniej 4 razy na siku.. i to w odstępach do 10 minut każdy.. no i nieraz dzieki temu uda mi się przespać nockę (z tym, że ja usypiam ok. 1:00, a wstaję przed 7:00)..
uuuuuu a ja ide z 4 razy przed snem i jeszcze potrafie wstac z 4, 5 razy, ale dlatego ze budze sie z tymi silnymi skurczami i wtedy mam straszne parcie na pecherz, najgorsze jest to, ze w dzien jakos sie trzymam z tymi skurczami, ale wieczor i noc to poprostu jakis odlot totalny
dokładnie ankzoc - w dzień jakoś te skurcze jakby zanikały.. za to wieczorem zaczyna się niezła jazda... Wczoraj normalnie nie mogłam usiedziec przed kompem (robiłam M wizytówki i normalnie myślałam, że to już to... no ale za krótko moje boleści trwały.. ale dobrze, że już są )) )
W łóżku mam już po swojej stronie pod prześcieradłem taki podkład z ceratką od spodu
W łóżku mam już po swojej stronie pod prześcieradłem taki podkład z ceratką od spodu
aneteczka
Fanka BB :)
Witam dziwczynki,
ja dziś w troche lepszym nastroju. Oczywiście 2 w 1
Wczoraj byłam taka zla na wszystko, że nawet po wizycie u gin. do rodziców nie zadzwoniłamdziś z samego rana dzwonili z domu;-)
Ciesze sie bo mama ma do mnie przyjechać, będzie w piątek wieczorem, wiec cały nastepny tydzień pewnie nie będe tak myśleć o porodzie, bo jej nie widziałam od 3 miesiecy
Poza tym nie bede juz sama w domu, a razem czas szybciej płynie:-)Teraz to wyczekiwałam 17tej kiedy M wróci z pracy i tak mi sie te ostatnie dni strasznie dłużyły.
Aga k_m-śliczna bluzka, a z jakiej firmy ona jest?????lubie takie:-)
Ankzoc-powodzenia na dzisiejszej wizycie, bede trzymała kciuki za szybkie rozpakowanie
ja dziś w troche lepszym nastroju. Oczywiście 2 w 1
Wczoraj byłam taka zla na wszystko, że nawet po wizycie u gin. do rodziców nie zadzwoniłamdziś z samego rana dzwonili z domu;-)
Ciesze sie bo mama ma do mnie przyjechać, będzie w piątek wieczorem, wiec cały nastepny tydzień pewnie nie będe tak myśleć o porodzie, bo jej nie widziałam od 3 miesiecy
Poza tym nie bede juz sama w domu, a razem czas szybciej płynie:-)Teraz to wyczekiwałam 17tej kiedy M wróci z pracy i tak mi sie te ostatnie dni strasznie dłużyły.
Aga k_m-śliczna bluzka, a z jakiej firmy ona jest?????lubie takie:-)
Ankzoc-powodzenia na dzisiejszej wizycie, bede trzymała kciuki za szybkie rozpakowanie
aga_k_m- wiesz co moj maz powiedzial, ze jak mi wody beda odchodzic to on w samochodzie wylozy folie głupol , a jak byl ostatnio ze mna na ktg 40 min, to zamknal oczy usiadl na krzeselku i jak malej serduszko bilo to on zamknal oczy i powiedzial, ze czuje sie jakby pociagiem jechal i zaczal udawac- tak mnie rozsmieszal, ze musialam zagryzac reke, bo caly brzuch mi skakal, ciekawe co wymysli dzis, bo tez jedzie ze mna
aneteczko - witaj Kochana - cieszę się, że jesteś w lepszym nastroiku ))
Bluzeczka jest z firmy ST.BERNARD - no i wyniosła mnie z przesyłką niecałe 30 zł (więc naprawdę warto zalicytować coś czasem)
ankzoc - no świetnego masz Męża - szkoda, że nie chodziliśmy razem na SZR - wierz mi Nasza Dwójka Panów - zrobiłaby z tego zrzeszenia istny cyrk, hehe )) ale to dobrze, ze mają takie lekkie podejście do tej trudnej sprawy, jaką jest zakończenie ciąży.. Co by nam biednym kobietom przyszło począć, gdyby nasi Panowie, gryźli pazury w strachu.. a tak zawsze rozbroją nas swoimi minami, tekstami.. i jakoś lepiej na duszy się robi ))
Bluzeczka jest z firmy ST.BERNARD - no i wyniosła mnie z przesyłką niecałe 30 zł (więc naprawdę warto zalicytować coś czasem)
ankzoc - no świetnego masz Męża - szkoda, że nie chodziliśmy razem na SZR - wierz mi Nasza Dwójka Panów - zrobiłaby z tego zrzeszenia istny cyrk, hehe )) ale to dobrze, ze mają takie lekkie podejście do tej trudnej sprawy, jaką jest zakończenie ciąży.. Co by nam biednym kobietom przyszło począć, gdyby nasi Panowie, gryźli pazury w strachu.. a tak zawsze rozbroją nas swoimi minami, tekstami.. i jakoś lepiej na duszy się robi ))
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
cześć dziewczyny:-)
ja ze staraczek tu przypełzłam
czy któraś ma jakieś wieści od Tikanis?
ja ze staraczek tu przypełzłam
czy któraś ma jakieś wieści od Tikanis?
reklama
aga_k_m- no racja........ jakby moj maz jeszcze chodzil zestresowany, to chyba bym zwariowala juz dawno , ale na SZR nie chodzil ze mna bo twierdzil, ze mu to nie potrzebne, opiekowal sie malym siostrzencem wiec stwierdzil, ze ma doswiadczenie, zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie, ale wierze ze sobie poradzi :-)