reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

slonko - z tymi obchodami SZR masz rację - u mnie też podczas zwiedzania, wszędzie mogliśmy wejść..hmmm... aczkolwiek i tak położna zawsze pierwsza dyskretnie otwierała drzwi i podglądałą co się w danej sali dzieje...

reklama
aga_k_m- kochana a czemu piszesz "Ale jak już pisałam - ja już w tym wątku postaram się nie udzielać ;-):tak: "- :confused::confused::confused::confused:

Kochana w wątku "narzekania" :-D - z pewnością nie na "majowych mamach"!!! Tu będę starała się udzielać do samego końca i ile się da!!! No przecież nie pozbędziecie się mnie, hehe:-p

aga_k_m nie bedziemy sie bic... ;-)

hihihi - to bardzo dobrze... bo chyba źle bym na tym wyszła... mam takiego lenia no i ospałość kończyn.. że pewnie nie reagowałabym na Twoje "ataki" ;-) chociaż Ty jesteś słaba w tych dwóch palcach u ręki (a właśnie - co z nimi??? czy coś się polepszyło??)..;-)

No, ale tu poprostu zupelnie pusciutko....
Ja wogole zapomnialam, ze w srody jest SZR. No i w sumie nie spodziewalam sie, ze juz tyle tematow poszlo, ze o porodzie mieli.

Mialam cicha nadzieje, ze jednak z jedna kobitka rodzi.... Znaczy nie to, ze chcialam stanac i patrzec ;-) Tak poprostu zobaczyc jak to wyglada.
Meza bratowa wczoraj do mnie dzownila. Powiedziala, ze bedzie dobrze. Zebym sobie jakis jeden punkt znalazla i w niego patrzyla.
Ja sie nasluchalam o tym wytrzeszczu oczu i napewno bede zamykac przy parciu. Nie chce miec oczu na wierzchu...

No i mowila jeszcze, zebym sie cieszyla, ze dziewczynka. Bo jej synek Bartus ostatnio ma faze strasznego lobuza. Wlazi na furtke, otwiera sobie i na druga strone ulicy do cioci chodzi, kotka topi w kaluzy, kurom babci zabiera jajka i smazy jajecznice na skrzynkach, albo zwyczajnie idzie do lodowki i bierze jajo, a potem je rozbija na podlodze na srodku kuchni.....
Jeju... jak mi opowiadala, to strasznie mi jej szkoda bylo, ze on taki niedobry. Podobno nawet na nia pluje i bije ja. Ma tylko 2 lata.

aaa nie powiedziałam Wam - nareszcie wyjaśniła się sprawa z moją paczka!!! Dzisiaj powinna już być u mnie w domku (skoro we wtorek z rana została nadana priorytetem) - "mądra" Pani otrzymała (na jej szczęście zwrot) no i napisała mi po tygodniu jak to ona składała reklamację na Poczcie - " no nie napisała przedrostka II w nazwie ulicy" - EUREKA, no EUREKA!!! Nobel dla tej Pani!!!! :angry::-D

no i dzisiaj powinna też przyjść wylicytowana w poniedziałek bluzeczka - ładna prawda??

Załączniki

• bluzka.jpg
    bluzka.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 27
Co do moich palcy to bez zmian. Jak nie zapomne dzisiaj, to zapytam lekarza jak przyjdzie po KTG.
Znaczy ja juz jak bylam u niego to mu mowilam, powiedzial, ze to normalne. Tylko kwestie jest taka, ze z moim lekarzem wszystko jest normalne!

reklama
No, ale tu poprostu zupelnie pusciutko....
Ja wogole zapomnialam, ze w srody jest SZR. No i w sumie nie spodziewalam sie, ze juz tyle tematow poszlo, ze o porodzie mieli.

Mialam cicha nadzieje, ze jednak z jedna kobitka rodzi.... Znaczy nie to, ze chcialam stanac i patrzec ;-) Tak poprostu zobaczyc jak to wyglada.
Meza bratowa wczoraj do mnie dzownila. Powiedziala, ze bedzie dobrze. Zebym sobie jakis jeden punkt znalazla i w niego patrzyla.
Ja sie nasluchalam o tym wytrzeszczu oczu i napewno bede zamykac przy parciu. Nie chce miec oczu na wierzchu...

No i mowila jeszcze, zebym sie cieszyla, ze dziewczynka. Bo jej synek Bartus ostatnio ma faze strasznego lobuza. Wlazi na furtke, otwiera sobie i na druga strone ulicy do cioci chodzi, kotka topi w kaluzy, kurom babci zabiera jajka i smazy jajecznice na skrzynkach, albo zwyczajnie idzie do lodowki i bierze jajo, a potem je rozbija na podlodze na srodku kuchni.....
Jeju... jak mi opowiadala, to strasznie mi jej szkoda bylo, ze on taki niedobry. Podobno nawet na nia pluje i bije ja. Ma tylko 2 lata.

a ja zabiorę z sobą na porodówkę składankę z ulubionymi utworami :tak::-D Panie położne polecały.. i nawet powiedziały, że żaden gatunek muzyczny nie jest im obcy.. hehe.. ponoć świetnie to rozluźnia (WSZYSTKICH), wiec czemu nie:confused::-D
chyba dziś sobie coś złożę.. tak abym miała conajmniej 20 utworów do słuchania:tak::-D

Do góry