reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

hejo, :-)
widzę że gadacie o pieskach a jak tak czytam i zastanawiam sie gdzie się podziewa aga_k_m??
a po drugie zastanawiamy się gdzie się spotkamy po narodzinach maluszków i jak zamkną wątek mamy - maj 2009, no więc donoszę że jest na forum dział: Dzieci urodzone w 2009 r, i odpowiednie podfora: na każdy miesiąc, więc mam nadzieje że wkrótce bedzie tam dzieci urodzone w maju 2009 i tam sie spotkamy Wszystkie w wersji "double" :cool2:

reklama
No właśnie nie ma dziś z nami agi k_m może sie już rozpakowała:-)
Ja zmykam za godzinę mam być w szpitalu na ktg.
Do usłyszenia później

Ja skocze na kanapke nogi wyciagnac....
Faktycznie agi nie ma i Confi tez nie ma....

Do zobaczenia pozniej/jutro.

Musze jeszcze zadzownic do szpitala, zapytam czy jest duzo osob na KTG.
POZDRAWIAM!

m&m's- cały ten dział majowy przeniosa z podforami do działu Dzieci urodzone w 2009

confi dziś ma wizytę w szpitalu, moze ja zostawią biduleczke

no hej Kochane :)))

jestem jestem - nadal 2w1 :))

ale milutko, że sie o mnie martwicie:tak::-D
miałam dzis dołka psychicznego.. polezałam do 8:20, później Was podczytywałam.. no i na szczescie zazdwoniła do mnie moja psiapsiółka (która była już u mnie pod bramką) - i tym sposobem "wylazłam" na chwilkę do ludzi (tj. zakupy). Także nawet nie zdążyłam się z Wami przywitać..:sorry2:

Zaraz postaram się Was ponadrabiać :)

a tymczasem powiem Wam, że i ja zaliczyłam dzisiaj w nocy kłucia/skurcze!!! no ale teraz jest cisza :sorry2::dry:

aga_k_m mnie tez kluje a pozniej mija. Oczywiscie kluje zawsze w najbardzije nieodpowiednim momencie ;-)
No to pewnie znaczy, ze bedziemy rodzic niedlugo.

dziewczynki na pewno nie dlugo bedziemy rodzic, w koncu ile mozna chodzic w ciazy :-D, tylko ciekawe kiedy to nastapi :confused:, powiem wam szczerze, ze mam stracha przed jutrzejsza wizyta w szpitalu, bo jak mnie tylko zbadaja to spoko, ale jak pomysle ze jutro juz moga mnie zostaiwc w szpitalu- to jestem przerazona :szok:
ale ja jestem glupia, najpierw narzekam a teraz jak juz cos ma sie ruszyc to panikuje

kurcze.. ja już sama nie wiem.. ciekawa jestem co mi dzisiaj powie gin.. Tak bardzo chciałabym usłyszeć, że coś już ruszyło!!! że szyjka się skraca..otwiera... ehhh
mówie Wam to totalne brak objawów - wczoraj mnie po prostu załamałało..i do dzisiaj trzymało..
całe szczęście moja psiapsióla mnie odpowiednio pocieszyła :)

Ja juz nie mam wizyty! Nikt mi nie powie czy sie rozwiera, czy nie... Zrobia tylko KTG, za ktore i tak bede musiala zaplacic...
A moze KTG cos pokaze... Ale jak ja nic nie czuje to pewnie nic nie bedzie.

reklama
ankzoc - dziekuje Ci za maila :) "Język niemowląt" uratował "życie" mojej koleżance na roku. Polecała mi to książkę już kilka miesiący temu - i całe szczęście, że jej nie kupiłam :)

Do góry