reklama
tsarina
MamaPower!
kurde! Ledwie powiesiłam pranie, część rzeczy Izy zostawiłam do doschnięcia i zalało! no całe pranie szlag trafił! a mężuś mundur na jutro potrzebuje!
w ddtvn "jak docenić własnego męża?" ciekawe...
w ddtvn "jak docenić własnego męża?" ciekawe...
Ostatnia edycja:
tsarina
MamaPower!
Kurcze tsarina wiesza pranie, to pewnie ladna pogoda.
no i wykrakała...
ja chyba też pójdę sobie jakieś śniadanko sklecić.. aczkolwiek nie mam na nic chęci.. ZERO życia dziś we mnie..
No a jeszcze trzeba by było pomyśleć nad jakimś obiadkiem... Mężuś ostatnio tak bardzo się stara - a ja wyrodna żona serwuję mu fasolkę po bretońsku ze słoiczka (wczorajszy obiadek), hehe..
Rzućcie jakimś pomysłem - tylko niech Was fantazja za bardzo nie poniesie, hihi:-);-)
No a jeszcze trzeba by było pomyśleć nad jakimś obiadkiem... Mężuś ostatnio tak bardzo się stara - a ja wyrodna żona serwuję mu fasolkę po bretońsku ze słoiczka (wczorajszy obiadek), hehe..
Rzućcie jakimś pomysłem - tylko niech Was fantazja za bardzo nie poniesie, hihi:-);-)
aga_k_m- ja dzis na obiad robie piers z kurczaka w panierce serowej, rozbijasz piers delikatnie na kotlety, musisz zetrzec ser ale na drobniutki na tarce i wymieszac z bulka tarta, miesko moczysz w jajku nastepnie w bulce tartej z serkiem i na patelnie, nie smaz na duzym ogniu bo sie ser przypali
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
Fajny pomysł dzięki właśnie w7yciągnełam piersi z zamrażalkiaga_k_m- ja dzis na obiad robie piers z kurczaka w panierce serowej, rozbijasz piers delikatnie na kotlety, musisz zetrzec ser ale na drobniutki na tarce i wymieszac z bulka tarta, miesko moczysz w jajku nastepnie w bulce tartej z serkiem i na patelnie, nie smaz na duzym ogniu bo sie ser przypali
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
slonkoonline
Mama Juleczki
Hejo... Powrocilam!
Chyba Wam nie mowilam ale cala ciaze (prawie) jem jajka na miekko. Oczywiscie wczoraj nie bylo nic konkretnego na kolacje, wiec zjadlam jajka... Dzis rano wstalam, chlebka i bulek za malo na kanapki, wiec co... Wiec jajka :-) Hiehie... Mniam.
tsarina UPS! Przepraszam!
Ale co ty piszesz? Mundur?! Hm... Żołnierz? Moja przyjaciolka bierze w czerwcu slub z zawodowym zolnierzem. Strasznie jej zawsze zazdrosilam. Oczywiscie Tobie tez...
Zreszta nie ma znaczenia z jakiego powodu ma mundur.... Wazne, ze "MUNDUROWY" :-) Hiehie.... Pochwal sie. Gdzie pracuje!?
Chyba Wam nie mowilam ale cala ciaze (prawie) jem jajka na miekko. Oczywiscie wczoraj nie bylo nic konkretnego na kolacje, wiec zjadlam jajka... Dzis rano wstalam, chlebka i bulek za malo na kanapki, wiec co... Wiec jajka :-) Hiehie... Mniam.
tsarina UPS! Przepraszam!
Ale co ty piszesz? Mundur?! Hm... Żołnierz? Moja przyjaciolka bierze w czerwcu slub z zawodowym zolnierzem. Strasznie jej zawsze zazdrosilam. Oczywiscie Tobie tez...
Zreszta nie ma znaczenia z jakiego powodu ma mundur.... Wazne, ze "MUNDUROWY" :-) Hiehie.... Pochwal sie. Gdzie pracuje!?
reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
A ja chyba nie zrobie bitek! Moja matka ma na druga zmiane, wiec zrobila pomidorowa z resztek rosolu. A jak zrobie drugie danie, to chlopy nie zezra i sie zmarnuje! Co mozna zrobic z poledwicy wolowej? Bo to chyba jest poledwica, bardzo ladne, gladkie miesko, bez zylek.