reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Słonko gracjas! ale mnie chodziło o całą piosenke, tak, żebym miała z jakiś 3 minutowy repertuar... bo mnie szlag trafia! to jest za krótkie:confused::-( to jest jak z samplami z reklam... są krótkie i nie chcą się odczepic od człowieka... gdybym miała teraz rodzić, to gwarantuje, że między skurczami śpiewałabym, że makijaż ślady łez zatrze...

mam nadzieje, że mnie rozumiecie... nie mam mani natręctw:rofl2:

slonkoonline- co ty sie martwisz gupolu- ciesz sie ze ci wymaz wyszedl prawidlowo i nie wmawiaj sobie jakis problemow, bo klapsa dostaniesz:angry:

Tsarina mi osobiscie pasowalo, jak kiedys byly seriale rano... Bo pozniej to tylko slucham " Bedziemy to ogladac?"
My z mezem mamy uklad. Jak on oglada TV, zazwyczaj mecze, to ja mam dostep do kompa. A jak ja ogladam seriale to wtedy on ma dostep do kompa. Inaczej bylaby awantura na 102! :-D

Tsarina jaz juz zrobie sobie sniadanie to popatrze za dluga wersja.... Tylko jak cos czytalam, to bylo napisane, ze to specjalnie dla Brzyduli i nie ma tego na zadnej plycie. Moze wcale nie ma dlugiej wersji? Popatrze napewno.

ankzoc Wiem, wiem.... Raczje powinnam dostac w twarz na otrzezwienie ;-) Tylko wiesz jak to jest.... Chcialoby sie, zeby wszystko bylo na TIP TOP.

Skocze sniadanko zrobic... Zaraz wracam.

to tak jak u mnie, z wyjatkiem Brzyduli... mój mąż ją uwielbia... a jak mu kiedyś pokazałam orginał, to myślałam, że zwariuje... Betty la Fea to ideał jego zycia... gonił mnie ze szczotka i chciał mi zrobić taką fryzurę!

Betty

tsarina, slonkoonline- ja od rana do 15.30 kompa mam dla siebie :-D, bo maz jest w pracy, pozniej znikam na jakis czas bo albo wcinamy obiadek, zakupy, dzialeczka, roznie to bywa, wieczorkami czasami zagladam- ale wtedy m ma jakis meczyk albo polityka jakas :baffled:, a jak ja ogladam cos w tv to maz siada do kompa- chociaz on nie jest takim fanatykiem jak ja ;-), wiec u nas nie ma zbytniego problemu :-D

dzięki wielkieSłonko Ty moje! Smacznego Ci zycze i wszystkim dziewczynkom również! Ja już lece, duuuuuużo pracy i kruca bomba mało casu...(lubie ten text z VaBanqu), trzymajcie się i do sklikania popołudniu!

reklama
O MATKO!
Ja to jestem zakrecona, jak stado dzikich baranow!
Siedze sobie nadal w pizamie, z brudna glowa! Spodnie na suszarce, nie uprasowane! Lozko rozwalone... Na luzaka jem sobie sniadanie i popijac bede cappucino.
A JA O 10.30 MAM BYC NA PRZYSTANKU, BO JADE Z KOLEZANKA DO DRUGIEJ KOLEZANKI NA PLOTY! Gupia!!!!! GUPIA!!!!!
ZAPOMNIALAM!

Do góry