reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Oho!
A co tu tak pusto? Bylam pewna idac do kompa, ze tu juz przynajmniej dwie strony zapisane od rana.

:-)GRATULACJE DLA:
Klauduśki
Iwonki
Isabeli (przeslodziakowa mala)

Tsarina jak lubisz historie to byc sie z moim ojcem dogadala swietnie!:tak: Oj tak... Ja natomiast z historii w liceum jechalam non-stop na poprawach klasowek:dry: Podziwiam bardzo, bardzo!

Mam wynik wymazu: wyszedl dobrze. A mianowicie:
-Trichomonas vaginalis nie wykryto.
-Flora fizjologiczna obecna.
-Flory bakteryjnej patogennej i grzybów drożdżopodobnych w warunkach tlenowych nie wyhodowano.
Ale czlowiek to glupi jest.....:dry::baffled: Bo ja teraz siedze i zastanawiam sie, czy lekarz dobrze pobral ten wymaz!:confused: Moze pobral zle i nie wyszly te patogeny?
BOSZE! Zglupieje!

Dzis czekam na posciel. Wiecie zamowilam juz w kwietniu. 28 kwietnia odnotowali wplyw kasy na konto. Pozniej napisali, ze w ciagu 2-5 dni roboczych wysla paczke. No i juz od piatku pisalam im maile, zeby mi przeslali powierdzenie nadania paczki. No i wczoraj jasnie Pan dzwoni, ze paczke dopiero wczoraj wyslali! Nosz... Jasna cholera! Niby zaklinal sie, ze bedzie dzis. Ale jak poprosilam o przeslanie znow potwierdzenia, to znow odzewu brak! :angry::no:

Iwona100na, Klauduśka, Isabela gratulacje!!!!

witam i zmykam, znów mam dziś ciężki dzionek przed sobą... od godziny już sprzatam domek, w czasie gdy mój mężulek spi- od wczoraj od 14 tak śpi! dziś odbieram wyniki posiewu, bo pani u dr pomyliła się i ostatnio przyniosła moją cytologię a nie posiew:baffled:

dziś jest mokro i brzydko i zimno... i beee wogóle, ale Wam życze duzo słońca w sercach i główkach i bezchmurnej atmosferki!

a wogóle, to pytanie dla fanek BrzydUlki- czy można się spodziewać całej piosenki Moniki Brodki "piosenka z głowy..."? czy tylko te fragmenty puszczane w odcinkach, bo ja zwariuje... nie moge w kółko nucić czterech wersów piosenki!! Ja chce całość... a dla nieświadomych,to leci tak:

Makijaż, jak zawsze, ślady łez zatrze... niech nie widzą że płacze...
Powieki są po to, żeby nie patrzeć, jak odchodzisz na zawsze...

A i dzisiaj nie mam co ogladac, bo wczoraj po zlosci mezowi od 17 do M jak milosc ogladalam wszystkie mozliwe seriale ;-) Hiehie.... Znerwicowal mnie z lekka, wiec musialam go troche podenerwowac! Nie... Moze dzis chociaz kwiatki podleje.

Tsarina prosze..... [ame="http://www.youtube.com/watch?v=S9jzjVhkxBI"]YouTube - Monika Brodka - Piosenka z głowy[/ame]
Takim programem mozna sobie sciagac pliki z You Tube. Mysle, ze pewnie w E-mule tez cos znajdzie sie....

reklama
Słonko ja mam maraton od 16 do upadłego, najpierw Córki MacLoeda, potem Ostry Dyżur, potem Brzydula, potem pół godznki przerwy, Fakty i od 20 jakiś tam film, byleby tylko nie trafić na poniedziałki, bo wtedy Polsat serwuje filmy akcji, a tych niecierpie... u mnie to właśnie do 16 wsio musi być zrobione, bo inaczej opuszcze jakiś odcinek!!!! Paranoja! Dziecko jak sie urodzi też będzie musialo nauczyć się tego harmonogramu!

Do góry