reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

HEJ
a tO DLA Confi specjalnie moj bukiet slubny...pamietam ze byl taki watek a nie zdazylam dodac zdjecia:-Dtak mi sie na wspomnienia zebralo u nas 16 maja bedzie 9 miesiecy:)

Załączniki

• 0271.jpg
    0271.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
dzieki Confi tez mi sie tak wydawalo jakas dziwna byla chyba jej sie spieszylo i nie miala czasu poprsotu mi zrobic...
zrobie sobie w przyszlym tygodniu jak wyzdrowieje ,bo cos czuje niedlugo to juz czas na malowanie rzes bedzie ograniczony:tak::-D
ps. jeszcze jestem przeziebiona -siedze w domu i sie kuruje,
nawet maz pojechla do apteki po ostatnie zakupy dla dziecka bo ja sie zle czuje
poza tym musze unikac duzych skupisk ludzi a w aptece najwiecj chorych mnie chyba ktos w szkole zarazil!!!!!!ahhh ta pogoda tez taka dziwna raz cieplo raz zimno...niewiadomo jak sie ubrac
pozdrawiam
buziaki

HEJ
a tO DLA Confi specjalnie moj bukiet slubny...pamietam ze byl taki watek a nie zdazylam dodac zdjecia:-Dtak mi sie na wspomnienia zebralo u nas 16 maja bedzie 9 miesiecy:)
hehehe jak miło :tak: ładny miałaś bukiecik, ja osobiście bardzo lubię różyczki gałązkowe ale rzadko mam okazję aby właśnie z takich robić wiązanki ślubne...kobitki jakoś wolą zwykłe róże ...nie wiedzieć czemu ;-)

a ja własnie wrzucam na youtube filmik mojego brzusia i wierzgającego w nim Damianka :-) ostatnia byc może pamiątka... jak się załaduje to pokaże Wam mojego małego kopaczka ...

confi super my wlasnie tez zaczelismy brzusio filmowac ale co zaczynamy a tu koniec wygibasow mamy cos pecha....dlatego kamera czeka w podoredziu jakby co...to jest takie fajne jak brzusio skacze:tak::-D
jestem ciekawa jak twoj,,,juz nie moge sie doczekac linka!!!

Witam ja nadal 2w1.Termin mam na jutro, a ja nie czuje jakos nadzwyczajnie zeby zbliżał sie poród.Tylko to ze bardzo czesto napina mi sie brzucholek.Dzisiaj cały dzien prawie na nogach .Byłam na zakupach, kupiłam sobie w koncu fajne klapeczki.Co do mycia podłóg to 4 dni pod rzad myłam na kolanach i nic.Nawet dzisiaj mylam.Pochłonełam dzis masę lodów.Miałam jeszcze chec na spacerek, ale przeciez o 20 Taniec z Gwiazdami wiec nie wypali mój plan.
Ogromne gratulacje dla nowo rozpakowanych
MAMUSIEK:happy2::happy2::happy2:
Filipku nie bądz taki uparty!!!

confi super my wlasnie tez zaczelismy brzusio filmowac ale co zaczynamy a tu koniec wygibasow mamy cos pecha....dlatego kamera czeka w podoredziu jakby co...to jest takie fajne jak brzusio skacze:tak::-D
jestem ciekawa jak twoj,,,juz nie moge sie doczekac linka!!!

a my oglądaliśmy sobie film po kolacji i jakoś malutki zaczął sam fikołki robić ... niedużo tego ale tez ciężko mi było go złapać wcześniej ...za każdym razem jak brałam aparat do ręki , następowała błoga cisza :-D jakis szósty zmysł ma ten mój synek. Zaraz dam link tylko musi się dźwięk załadować...podmieniam bo oglądaliśmy film "Idealny facet dla mojej dziewczyny " i tam jest scena gdzie przed nakręceniem jakiejś sceny kobitki udają orgazm :-D no i to się nagrało a niezbyt pasuje do tematyki :cool2:

hej confi kontyuujac temat bukietow ...mnie sie spodobal jeden na okladce zagranicznego magazynu i dwa miesiace chyba przed slubem robilysmy z kolezanka probe bukietu ......w dzien slubu ona zrobila dla mnie ten bukiecik troche inne kolory wyszly niz planowalam ale i tak byl ok......pamietam ze wtedy byly duze opady deszczow i w ogole byl problem z rozami....tak samo z tymi do dekoracji ale jakos wszystko sie udalo zalatwic.
podziwialam Twoje dziela wczesniej jak dodawalas...uwielbiam kwiaty ciete wlasnie rozne bukiety....sama robic tez czasem:)kompozycje
lubie tez kwiatki suszone...jak piekny bukiet sie ladnie zasuszy......:tak:

Ja w sumie nie przepadam za suszonymi kwiatami ale to pewnie z racji wykonywanego zawodu :tak:;-)
cenie wszystko co żywe i mój M czasem się troszkę obraża jak wyrzucam róże od niego jak tylko zwiędną :-p
nie lubię suszyc kwiatów...no tak juz mam

a to mój kopaczek malutki :-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mxl0ZikLzkA"]YouTube - 39 tydzień 002[/ame]

ja już dziś zmykam...raczej nie będzie mnie za dużo na forum przez dwa najbliższe dni...jutro jade do lekarza...sprawdzić postęp na dzień przed porodem...może jak mi się uda to zajrzę , jakby cos to dam znac więc się nie martwcie :-)
cokolwiek się wydarzy będzie to cos na co bardzo czekam....jak sie nie uda to w środe melduję się na BB na bank ;-)

miłego wieczorki i buziaki oraz głaski dla tych brzuszków ktore jeszcze są :-D

reklama
Do góry