reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Aga-bardzo współczyje wypadku meza. nawet sie nie domyślam kochana co przeszliście.
Ja też zawsze jak mój M jedzie do pracy (jest geodeta)to drże o niego, zawsze sie boje że mu sie może coś stać. Wiesz, ja pracuje na budowie, ale jakoś mniej sie o siebie boje niż o niego.

reklama
agakm, aneteczka - czy was można "wynająć" jak się samemu buduje domek jakiś?
tak tylko pytam, przyszłościowo ;-) mam nadzieję :zawstydzona/y:
nie wiem czy nas kiedyś będzie stać na własny domek, a to jest moje marzenie.... bo miałam przyjemność mieszkać i w domku i w bloku - i wiem czego chce... no ale chcieć - a móc to dwie (niestety) różne sprawy.

jaaa - ale fajnie by było: AgA i confi - zabrałyby się razem w kierunku Pragi - a reszta?? no ejjj - ja tu zapisy zaczynam robić!!!!

barmanka - hmm - a ja bym Cię widziała w jakimś takim rudawym kolorku (ale takim delikatnym), ale blond też jest super - do tego tylko jakieś refleksy..:-):tak:

AgA - bałam się, że będziesz czekała na wynik niczym barmanka na Toxo.. ale termin jest ogólnie zachowany - ufff :-D

confi - pieprz...ne urzędasy i nasz kochany otwarty na MŁODYCH kraj... Grrrr

barmanka:-)ja sie zajmuje kanalizacją i jak musiałabyś zrobić przyłącze to i pewnie(tylko że najlepiej jest wtedy nie przez taką firm jak moja bo dużo kasy sobie zyczą)

A u nas sie rozlało.....................az powietrze sie zrobiło takie żeśkie:-)

jaaa - ale fajnie by było: AgA i confi - zabrałyby się razem w kierunku Pragi - a reszta?? no ejjj - ja tu zapisy zaczynam robić!!!!
hahaha ja to musze najpierw sie dowiedzieć jak nasz maluszek zniesie podróż do Ostródy :-D
na razie będzie nam musiało to wystarczyć...

confi - pieprz...ne urzędasy i nasz kochany otwarty na MŁODYCH kraj... Grrrr
odechciewa się prawda? A potem dziwią sie ,ze wszyscy młodzi uciekaja z tego robaczywego kraju...echhh

agakm, aneteczka - czy was można "wynająć" jak się samemu buduje domek jakiś?
tak tylko pytam, przyszłościowo ;-) mam nadzieję :zawstydzona/y:
nie wiem czy nas kiedyś będzie stać na własny domek, a to jest moje marzenie.... bo miałam przyjemność mieszkać i w domku i w bloku - i wiem czego chce... no ale chcieć - a móc to dwie (niestety) różne sprawy.

haha - barmanko - możemy Ci zrobić projekt wod/kan, wytyczyć sieci i dopilnować aby dokładnie zostało to podłączone :)) a co do budowy.. hmmm.. (wiesz ja projektowałam tamy i zapory. Z TB nie wiele pamiętam - ale na swoim domku zżarliśmy z M nie jeden pustak, pomimo gotowego projektu)

reklama
i ja i ja :-p

barmanka - hmm - a ja bym Cię widziała w jakimś takim rudawym kolorku (ale takim delikatnym), ale blond też jest super - do tego tylko jakieś refleksy..:-):tak:
wiesz lubie rudawy, ale kurna czego nie lubię to to jak potem się wypłukuje po kilku myciach i trzeba często kolorek kłaść, strasznie mnie to irytuje wrrrr.
ja osobiście mam ochotę na jakiś brązik, bo zawsze te blondy.. ale każdy mi kurczę odradza :baffled: i nie wiem czy robią to z dobrego serca czy po złości ;-) :-(

AgA - bałam się, że będziesz czekała na wynik niczym barmanka na Toxo.. ale termin jest ogólnie zachowany - ufff :-D
hahaha ale śmieszne :sorry2:

Do góry