reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Haaaaa!!!
Ale dziś miałam nosa :-D
I czuję że to nie koniec :-):-):-)
Skończyła się cisza, rozpoczęła burza
Se se se se se (zacieram ręce na kolejne wiadomości) :-D

:-):-):-)

no, no - moniqsan - skoro czujesz, że to nie koniec.. ;-):-D to ja może pójdę kosmetyczkę spakować, hihi :-)

ale i ja się naprawdę baaardzo cieszę z dzisiejszych wiadomości :happy2: miałam przeczucie co do Marzeny (za długo nie odpisywała)

reklama
no, no - moniqsan - skoro czujesz, że to nie koniec.. ;-):-D to ja może pójdę kosmetyczkę spakować, hihi :-)

Ty :sorry2:
To może lepiej ja pójdę to pakowanie uskuteczniać? :cool2:
Na razie pomaluję sobie paznokietki u stóp (domaluję kolejną warstwę, bo malowanie było 3 dni temu ale coś się z boczku przytarło :-p )

Ojej, ale blisko. Każde spojrzenie na mój suwaczek powoduje skok ciśnienia :happy2:

a powiedz mi moniqsan - jak to jest z tymi paznokietkami podczas porodu? Można je mieć pomalowane czy też nie (coś mi się kiedyś obiło o uszy, że położna i lekarz kontrolują stan Twojego krążenia właśnie po paznokietkach - chodzi o to czy sinieją..). Lakier bezbarwny powinien przejść, ale kolorek?? :confused::sorry2:

agakm

Właśnie sama nie wiem :sorry2:
Jak zapytaliśmy na szkole rodzenia to babka nie bardzo wiedziała co odpowiedzieć. Mowiła że niby nie, niby właśnie sinienie ... Potem zaczęła mówić że kiedyś były słabe lakiery i odpryskiwały. I w sumie stanęło na niczym :confused:
Zaraz zapiszę sobie na lodówce (na mojej liście dopoakowywania) "paznokcie", żeby jak zadzwonię do szpitala zapytać o nie i w razie czego zmyć przed przyjazdem do szpitala ;-)

:biggrin2:iwee - no cudnie za jednym zamachem parka.. bosko... buziak...

marzena - gratulacje z calego serduszka...

mela - no kochana z pewnoscia synek boski...gratulacje..

kobitki dziekuje slicznie za mile slowa... bardzo mi cieplutku na serduszku sie zrobilo.. u mnie ok... myszka rosnie... ja jakos dochodze do siebie.. boli ciezko mi chodzic i siedziec a o stniu nie ma mowy.. ale jestem strasznie szczesliwa ze wszystkie kochane mi osoby mam przy sobie... i myszka jest zdrowa i przybiera na wadze...:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

jola - sliczne malenstwa... a jaka ty szczupla... i to tak szybciutko szok...

maja - corcia swietna i jaka duza...

patusia - oj kochana nie widze cie tu...

kurcze przepraszam ale nie odpisze wszystkim mamusia bo myszka mi sie obudzila... postaram sie wieczorkiem...

[video=youtube;m2lfZNQi-N4]http://www.youtube.com/watch?v=m2lfZNQi-N4[/video]
[video=youtube;m2lfZNQi-N4]http://www.youtube.com/watch?v=m2lfZNQi-N4[/video]​

[video=youtube;GsUm4mzeR5M]http://www.youtube.com/watch?v=GsUm4mzeR5M[/video]
[video=youtube;GsUm4mzeR5M]http://www.youtube.com/watch?v=GsUm4mzeR5M[/video]​

a to stronki z moja mala myszka!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2: filmiki z porodowki i z domku...

Marzena80 - moje gratulacje !!
Iwee - dla ciebie specjalne podwójne gratulacje ;-)
Dziewczyny wracajcie szybko do nas z opowieściami i fotkami :-)

Paula - mała jest przesłodka :tak: ale ci zazdroszczę że ty już po....

Paula7 - fajniutkie filmiki :-) słodka niunia :happy2: a widzę starszy syn już próbuje na siebie zwrócić uwagę.. :-D

hej hej,
jeszcze raz dziękuję WSZYSTKIM!! jesteście Kochane!!
Opis porodu zamieściłam na wątku "nasze porody". jak jakies pytania to piszcie.
pozdrawiam,
i zaczynam się zastanawiać nad wątkiem "baby blues" :sorry2:
M&m's - Super, że dałaś radę bez znieczulacza! Gratuluję:-) Niemiło wyszło tylko w związku z Twoim M... :-( eh.. A dlaczego masz pomysł na wątek "baby blues". Jakieś problemy? Grunt to nie przesadzić w stresie o dzidzię.. Trzymam kciuki :tak:

paula ale się spłakałam.
najpierw sama, a potem mąż przyszedł oglądać filmik z porodówki i znów.
Chyba moje hormony za mną nie nadążają :sorry2:
Superowa ta Twoja myszka :tak:

reklama
a wy co spać wszystkie poszły czy jak?? :baffled: :cool2:

właśnie spiłam inke z mleczkiem i wynalazłam zarąbiasty sposób na siedzenie przed kompem ;-) siedze sobie na tej dużej piłce jaka ma się do aerobiku - jak również jest ona dostępna na salach porodowych :-)
że ja na to wcześniej nie wpadłam :sorry2:
i jeszcze sobie słucham Micheala Jacksona i się bujam do rytmu na tej piłce :happy2:

Do góry