reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Iwona - nie wiem czy w Polsce kupisz coś takiego... ale tutaj są takie karteczki do prania. wkładasz taką karteczkę na spód bębna, wkładasz ciuszki - i NIC NIE MA PRAWA zafarbować (oczywiście ja nie wrzucam czarnych i czerwonych z białymi, ale no jakieś kolorowe z białymi to już tak).
są różne rodzaje tych karteczek - do białych (by się ładnie wybieliło), do kolorowych (by koloru nie złapało) i ostatnio weszło właśnie do czarnych ubrań (tak byś mogła czarne z jasnymi prać).
kurcze naprawdę to jest rewelacyjne :tak:

reklama
barmanka - pisalam ci ze mozna stosowac nospe, a co do porodu to musi byc pelne 40 tygodni
och przepraszam....nie zauważyłam :zawstydzona/y: wczoraj naprawdę źle się czułam, jeszcze nigdy mi tak brzuch nie twardniał... i to cały dzień...bolało mnie jak diabli :-( skupić się na niczym nie mogłam....

dzięki za odpowiedź :*

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :-) a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

co koloru włosków to Tomaszek urodził się z czarnymi włoskami a w ciągu roku zrobił się z niego blondynek :-) zresztą kolor oczu i włosów możemy dziedziczyć na kilka pokoleń wstecz nawet po popra pra pra pra itd... dziadkach

ja z jednej strony chciałabym mieć takie podejście do siebie na stare lata i bez komleksów i żenady sciągnąć ciuchy i pokazać się nago... a z drugiej strony, niekonieczni chce być wyzwoloną 70-tką która paraduje z połową cycków na widoku...

ale jedno jest pewne, trzeba o siebie dbać:baffled:

Iwona - nie wiem czy w Polsce kupisz coś takiego... ale tutaj są takie karteczki do prania. wkładasz taką karteczkę na spód bębna, wkładasz ciuszki - i NIC NIE MA PRAWA zafarbować (oczywiście ja nie wrzucam czarnych i czerwonych z białymi, ale no jakieś kolorowe z białymi to już tak).
są różne rodzaje tych karteczek - do białych (by się ładnie wybieliło), do kolorowych (by koloru nie złapało) i ostatnio weszło właśnie do czarnych ubrań (tak byś mogła czarne z jasnymi prać).
kurcze naprawdę to jest rewelacyjne :tak:
Barmanka79 - Ty to jesteś moją skarbnicą wynalazków Irlandzkich... Ile Ty tu mieszkasz? Koniecznie proszę o nazwę tych "karteczek", ja ostatnio dosyć eksperymentuje...i zdarzy mi się upchać z praniem lekko kolorowym coś bardziej intensywniejszego koloru..i w myślach powtarzam..uda się czy się nie uda... :wink:

barmanka kochana nic nie szkodzi ;-)ja wczoraj mialam tak mocne skurcze, ze jak maz dotykal brzucha to sie przerazil bo byl twardy jak glaz, ale co z tego jak z bolu nie wylam, tylko ciezko mi sie oddychalo :baffled: a nospa mi nie pomaga :baffled:

reklama
Wiecie... Chcialabym zmienic sobie tel. No i teraz nie wiem, czy przeniesc numer do innej sieci, czy szukac czegos w Erze. Zastanawiam sie tez, czy jest sens zmieniac abonament. Chyba najlepiej byloby wziasc tel. w jakims mixie....

Chyba zaraz zeswiruje!

Do góry