reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Tikanis - ja też lubię ponarzekać na swoje kg - ale na swój brzucholek jakoś mniej.. Powiem Wam, że tak się do niego przyzwyczaiłam - do tego głaskania.. że tęskno mi będzie za nim (ale oczywiście w wersji ciążowej, hehe).

Wczoraj już wystawiłam troszkę rzeczy ciążowych na allegro.
Pozostawiłam sobie tylko te ciuszki, których mi szkoda za niską cenę sprzedać (bo ja za nie płaciłam naprawdę dużo.. a że są porządne i w kroju ponadczasowym - to chyba mało ryzykuję;-):-D)

reklama
Wlasnie mam takie dziwne cos w brzuchu.... Nie wiem jak to opisac....
To jest takie jakby pukanie od srodka. Kurde jakby sobie Julka nozka machala i stukala co chwile. Pukniecia sa w miare regularne. I jak czuje to u gory na brzuchu to i jednoczesnie na dole. Takie jakby "BUL, BUL"
Co to moze byc?!
Czy to nie jest czkwaka? Twoja dzidzia główkę ma na górze, więc tam się zaczyna i może promieniuje w dół stąd czujesz na górze i na dole.. hmm :confused:

tsarina nawet ostatnio myslalam o tym, jakie bedzie miala talenty.... Bo ja np. uczylam sie grac na organach jako malolat i nawet dobrze mi szlo.
Strasznie jestem ciekawa jaka ona bedzie.... No zebym chociaz wiedziala jakie bedzie miala wlosy i oczy....!

ja całe szczęście mam garderobę od rozmiaru 38-42 (2 lata temu miałam huśtawkę hormonalną spowodowaną źle dobranymi pigułkami) - więc może coś wyszperam na strychu ;)) ale i tak kupiłam już sobie rozmiar większe (od rozmiaru sprzed ciąży) spodnie lniane, w których mam nadzieję - pośmigam sobie z miesiąc po porodzie ;) a... no i kupiłam 3 kopertowe bluzki :)

Oj tak tak... Ja tez bym baaaaaaaardzo chciala wcisnac sie w swoje stare ubrania. Tylko mam wrazenie, ze strasznie w biodrach rozeszlam sie. Bo staralam sie nawet zalozyc takie spodnie co byly na mnie za duze przed ciaza, no oczywiscie tylko tak je w biodrach zapiac, no i nie wyszlo... :-( Znaczy ja nie weszlam....

tsarina nawet ostatnio myslalam o tym, jakie bedzie miala talenty.... Bo ja np. uczylam sie grac na organach jako malolat i nawet dobrze mi szlo.
Strasznie jestem ciekawa jaka ona bedzie.... No zebym chociaz wiedziala jakie bedzie miala wlosy i oczy....!

spokojnie, już niedługo :-):-):-)

ja z moją kłopotu nie mam- my z mężem ciemne oczy, ciemne włosy i tylko kłopt czy proste po mnie czy kręcone po mężu, bo i u dziadków jest różnie, ale ciemność w genach dominuje...

a talenty? wkurzanie ludzi! To u nas dziedziczne! i pewne doza szaleństwa:baffled::confused::dry:

ale jak masz uzdolnienia muzyczne, a słonko słuchałaś w ciąży muzyki, to nie zaniedbaj tego po porodzie, to Twoja Julka pewnie w sobie go rozwinie!

a u mnie ja niebieskie oczy, jasne wlosy proste a maz czarne wlosy, ciemne oczy , ciekawe co wyjdzie z tej mieszanki :-D

reklama
ankzoc u mnie tak samo jest :-D Chcialabym, zeby miala ciemne wlosy i niebieskie oczy. Bo to bardzo fajnie wyglada i jest takie niespotykane.... Hiehie.... W sumie ja jestem blondyna, ale Julka moglaby miec po tacie wlosy czarne.

Do góry