reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jezeli jestesmy przy cisnieniu to ja tez mierzylam i mam 130/70 to chyba takie w normie... a czasami mam 120/80
takze chyba w normie..

ankzoc- to najwazniejsze:-)

a ja od wczoraj mam podly nastroj,, wszytsko mnie juz drazni,, ten wielgasny brzuch nic nie umiem zorbic,, do spodni ciazowych ledwo co mieszcze sie i wytrzymac w nich potrafie max godzinke.. a najchetniej to bym je spalila takie mysli mi przychodza kiedy mam je na sobie.. ehhh..:/ ale oczywiscie niech moj kubus rosnie i zniose dla niego wszytsko ale musze sobie ponarzekac..:/

Wlasnie mam takie dziwne cos w brzuchu.... Nie wiem jak to opisac....
To jest takie jakby pukanie od srodka. Kurde jakby sobie Julka nozka machala i stukala co chwile. Pukniecia sa w miare regularne. I jak czuje to u gory na brzuchu to i jednoczesnie na dole. Takie jakby "BUL, BUL"
Co to moze byc?!

reklama
tikanis- mnie denerwuje kazdy ciuch, najchetniej smigam teraz w spodniach dresowych , jak wczoraj zalozylam dzinsy to po 5 minutach bylam juz nerwowa :-D

Do góry