anecik
Majowe mamy'09
jest jeszcze jedna metoda.... np włączyć odkurzacz, albo głośną muzykę wtedy niektóre dzieciaczki reagują na ten nieprzyjemny dźwięk i się ruszają...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwal się jak to zrobiłaś? Masz jakiś delikatny ale skuteczny wywabiacz plam?A ja zrobiłam ostatnie pranko z ciuszkami Michasia i co?!
Nie zauważyłam że moja córcia włożyła do pralki swoje piekne, rózowe skarpeteczkii wszysctkie białe ciuszki małego zrobiły sie różowe
Ale miałam pracy żeby je doprowadzic szybko do stanu poprzedniego, bo jak jak mojego Michasia ubrałabym w różowe ciuszki
I udało się![]()
Z dzidzią to różnie bywa.. Może fikała jak spałaś. Co do bóli..to nie jedna już tu miała i nic z tego nie wynikło..więc może jeszcze poczekaj..a może kąpiel?Cześć Majówki :-) i ja nie rozpakowana jeszcze
Ale powiem wam ze coś mnie martwi, jak wstałam ok 6.30 do tej pory nie czuje ruchów małej, ale za to tępy ból brzucha normalnie tak mnie ściska że głowa mała, co robić dzwonić do lekarza, czy jeszcze czekać(..)
Kapuśniaczek na słodko??? Ja wczoraj właśnie gotowałam kapuśniaczek ale z boczusiem..pychaa ja mam dosyć dzisiejszego dnia!! tak bardzo mam twardy i napięty brzuch że już nie mogę :-( :-(
pospałam troszkę, mąż poszedł do pracy, przyszła koleżanka na plotki, "poskakałam" trochę na tej dużej piłce... zaraz idę kapuśniaczek na słodko ugotować :-) (bym jutro obiadek szybciej zrobiła).
no ale z tym brzuchem już nie mogępowiedzcie mi czy teraz, w tych późnych miesiącach można brać No-Spę??
bo bym sobie zaaplikowała, tylko nie wiem czy można......![]()