reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzien Dobry!

Ja nadal 2w1 melduje sie! :tak:

Wczoraj pozwolilam sobie napisac sms'a z gratulacjami do Malgoss. Zyczylam jej takze od nas wszystkich szybkiego i zdrowego powrotu do domu. Mysle, ze nikt sie nie gniewa?

Juz mnie zaczyna denerwowac brak auta i ten moj maz jakos tez sie nie spieszy! Bo to wszystko przez to, ze tych Verso jest tak malo! Wyjdzie tak, ze kupimy Civic'a ktory obojgu nam podoba sie tak sobie.... :baffled::dry:

Snilo mi sie, ze mialam juz dziecko. Tylko w sumie nie wiem czyje to bylo. :confused: Jakos tak mi sie snilo poprostu, ze sie z nim bawilam, ale czyje to... Nie wiem.
No i wogole strasznie czesto sni mi sie moja babcia (ktora juz nie zyje). Czy to jakis znak? Nawet ktoregos razu snilo mi sie, ze krzyczalam na nia. Bylam zla, ze umarla i nie ma jej jak ja jestem w ciazy i bede rodzic. Straszny byl ten sen, obudzilam sie z placzem.

Ogladalam brzydule i na koniec prawie plakalam razem z Przemko... No normalnie hormony robia co sobei chca ze mna. :baffled:

anula bardzo dziekuje za wsparcie. Ja wiem, ze wyprowadzenie sie to najlepsze rozwiazanie, ale nie bardzo mamy jak narazie. Mysle, ze w ciagu roku gora 2 lat bedzie juz po wszystkim. ALE NAPEWNO NIE DAM SIE!:tak:

reklama
Wydaje mi się że ciepła kąpiel powinna Cię rozluźnić, a może po prostu masz wzdęty brzuszek - może wczoraj cos zjadłaś takiego wzdymającego
Jak kąpiel nie pomoże to lepiej wtedy zadzwoń do swojego gin.
tak na wszelki wypadek

tsarina Widac, ze z Ciebie to taki wolny duch ;-) Grunt to miec do siebie dystans! Malowidla super... Tylko do tej tarczy nie strzelac! Majtaski bardzo eleganckie! ;-)

Hej Słonko:-)
Może Twoja babcia czuwa nad Tobą i Twoim maleństwem :confused: A co do snów o dziecku, to mi tez się kilka razy sniło, jak karmiłam, ale powiem Ci że nie mam zielonego pojęcia jak moja niunia wyglądała mimo że ją widziałam

Ja wlasnie pisalam ostatnio, ze jak golilam nogi to musialam sie niezle wyginac, no i stwardnial mi brzuch. No, ale zaraz szlam pod prysznic, wiec sie nie przejmowalam, bo przeciez minie w cieplej wodzie. No i nie minelo... W zasadzie dopiero po dluzszym czasie samo minelo.

A co do ruchliwosci w takim twardym brzuchu, to moja Julka nie jest taka delikatna. Nawet w takim twardym czasem potrafi nawalac. A to do najprzyjemniejszych nie nalezy :-(

tsarina Baaaaaaaaaaaaaardzo mi sie nudzilo.... Z tych nudow zajelam sie pasjansem! W sumie to non stop go trzaskam. DEBIL!
No niby powinnam sie uczyc, ale jak ja moge sobie humorek psuc? Przeciez dziecko wszystko bedzie czulo ;-)

reklama
justa_b Ja wlsnie mialam taki przepis na ruchy ;-) Szklanka mleka tlustego i do tego kanapka z dzemem. I na lewy bok polozyc sie trzeba i po jakis 20 min. powinno sie poruszyc, bo dostaje duza dawke energii.

Do góry