reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dziala nieco jak nakrotyk.... niestety. Ma w sobie efydryne (pochodna amfetaminy). Jesli tatko ma chore serce albo cos z krazeniem to ABSOLUTNIE nie moze ich brac!

reklama
tsarina- kochana z tabletkami uwazajcie bo wiem, ze sa takie ktore faktycznie dzialaja odchudzajaco, ale za to szkodza na inne narzady i moga doprowadzac do roznych chorob, i tez nie mozna ich brac przy roznych schorzeniach np chorej watrobie, przy zylakach, nadcisniuniu itd, mysle ze najlepiej jak dogadacie sie z farmaceuta, zebyscie tacie nie zafundowaly dodatkowego steresu i choroby.

tsarina - a może dieta kapuściana, bądź co lepsze dla Taty pewnie - dieta Kwaśniewskiego? ale bez ruchu to i tak kiepsko będzie.. może jakieś wycieczki rowerowe z mamą??

tsarina - a może dieta kapuściana, bądź co lepsze dla Taty pewnie - dieta Kwaśniewskiego? ale bez ruchu to i tak kiepsko będzie.. może jakieś wycieczki rowerowe z mamą??
Dokladnie! Swieta racja!
Bez ruchu to moga i te tab. nie pomoc.
Ja schudlam 11kg w miesiac, ale fakt byl taki, ze codziennie cwiczylam ponad godz. i do pracy i z pracy rowerkiem.

Tata i tak ma dużo ruchu, bo często jeździ w różne dalekie trasy a tam przy przeładunku nieraz i 1,5 tony czegoś sam przerzuci, ale on i tak cały czas siedzi. Tabletek bym najchętniej mu wogóle nie dawała, chyba że jakieś placebo!

Tata ma kłopty zdrowotne, chociażby na głowe, jak można sie tak zaniedbać i przytyć do takich rozmiarów!

ja zrzuciłam 16kg przed ślubem, ale to mi pół roku czasu zajeło... a potem ciąża i znów będzie dieta... dobrze, że mam elastyczną skórę, bo gdyby nie to byłabym jednym chodzącym rozstępem...

reklama
łooo Matko!!! no wariatka - dres sauna?? hmmm... może lepiej nie będę się wypowiadać - wczoraj wstawiłam niedzielne fotki , więc - pewnie i ja będę różnie maltretować swoje ciałko aby powróciło do normalności ;)))

Do góry