slonkoonline
Mama Juleczki
barmanka Poprostu brak mi slow....
SUPERASNIE!
Truskawa is the best!
SUPERASNIE!
Truskawa is the best!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj my też przez kilka miesięcy po ślubie mieszkaliśmy z teściami. Początkowo było o.k., ale po 8-9 miesiącach sytuacja tak się zepsuła - delikatnie ujmując - że wyprowadzaliśmy się w ciągu jednego dnia z wielkim hukiem! Ja z teściami przez 3 lata nie rozmawiałam.Ja tez mieszkam z rodzicami i mezem. Na poczatku caly czas klotnie a teraz unikamy tematow ktore moga nas sklocic. ?
Ja też miałam skurcze w 25-26 tc, potem szyjka zaczęła się skracać, a teraz ani drgnie!!! Właśnie podłogi na kolanach umyłam, później jak mąż wróci to mam nadzieję na jakiś spacerek się wybrać i na końcu....Anula-hahaha i położna też mówiła, zę czesto jest tak żę przez całą ciąże wszyscy sie bojążę poród bedzie przedwczesny , bo skraca sie szyjka. A jak przychodzi do porodu, to szyjka ani nie drgnie. I czesto muszą wywoływać poród.
Mi sie od 17tc zaczeła skracać, ciągle sie bałam że urodze, a teraz gin mówi żę jeszcze troche poczekamze jest krótka, ale na ten tydz, ciąży w porządku.