witam was ja tylko na chwilke sie pochwalic ze juz mam synusia przy sobie Xaver Jan ur27,04 o godz 12,37 waga 3890g 53cm.jestem szczesliwa !!!!:-)pozdrawiam wszystkie mamusie:-)
Martalis - Gratulacje!! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam was ja tylko na chwilke sie pochwalic ze juz mam synusia przy sobie Xaver Jan ur27,04 o godz 12,37 waga 3890g 53cm.jestem szczesliwa !!!!:-)pozdrawiam wszystkie mamusie:-)
Ko mi - masz po prostu skurcze Hicksa-Braxtona. W 9 miesiącu są one bardzo częste i zazwyczaj nie bolące.. Też mam je często. Ostatnio właśnie najczęściej w nocy, że aż dwa razy ciężej jest mi się podnieść z łóżka jak mam iść do toalety..Ja całą noc miałam twardy brzuchol i teraz całe rano się z takim bujam po domu, leżenie nic nie pomaga, ale nic tez nie boli, dzidzia sie rusza normalnie, nie wiem od czego to tak może być, moze wiecie dziewczyny?
eh.. Barmanko79 - jak mi się marzy by mój najdroższy wziął się za sprzątanie...
(...)
umi no mąż też mi powtarza bym się położyła, ale mi jakoś tak głupio leżeć na sofce i żeby on sam całe mieszkanko posprzątał (tutaj nie ma święta 1-ego maja ;-))
(...)
Tsarina - też mi się marzy opalanko... :-) Wczoraj tak ślicznie było, że już się widziałam oczyma wyobraźni - w ogrodzie na leżaczku...;-) a najbardziej to mi tęskno za rowerkiem :-(
(...)
tsarina - nie przesadzaj z opalaniem. W ciąży nie jest wskazane opalanie się ze względu na szybkie powstawanie brzydkich przebarwień.
(...)
Tsarina - nic mi takiego nie wiadomo aż poszłam zobaczyć moje usta ale chyba są takie jak zwykle..hmm.. ;-)
(...)
a tak wogóle, to moja mama z ciocia i babcią wczoraj mi powiedziały, że mi usta puchną i to oznaka bliskiego porodu. Ponoć wtedy usta nabrzmiewają i widać, że wypakunek blisko. Słyszałyście kiedyś coś o tym?
a tak wogóle, to moja mama z ciocia i babcią wczoraj mi powiedziały, że mi usta puchną i to oznaka bliskiego porodu. Ponoć wtedy usta nabrzmiewają i widać, że wypakunek blisko. Słyszałyście kiedyś coś o tym?