reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Ninka - wobec tego trzymam kciuki za prawidłowy obrót!!!

a ja sie już z Wami pożegnam :)) idę do Męża, który tak ciężko dziś pracował, że ... chyba mu się buziak należy ;))

do jutra Majóweczki!!! spokojnych nocek i kolorowych snów :))) buźka

reklama
Nina rozumie czym się zamartwiasz, ale lekarz nie dopuści Cię tak daleko, żeby coś się mogło stać i pewnie po następnej wizycie, o ile Mała się nie odwróci, będziesz miała zaraz cc. Ja bardzo chciałam rodzić sn - choć okropnie się boję, ale w tej chwili jestem juz tak zmęczona, znużona i mam serdecznie dość, że byłoby mi wszystko jedno, byle tylko już urodzić. A jeszcze widmo szpitala ,o ile nie urodzę do 8.05, już w ogóle mnie dobija

marzena
tak zgadza się jak do 12 maja (czyli kolejnej wizyty się nie odwróci) to dostanę skierowanie na cc pewnie koło 15 maja
tylko ja się martwię żeby do tego 12 nic się złego nie wydarzyło...
a Ty kochana mam nadzieję że do 8 urodzisz ...może Twoje maleństwo 01 maja przyjdzie na świat:-)
rozmawiaj z dzieciątkiem to może posłucha i po weekendzie majowym będziesz już w domku z maleństwem:-)

marychna - a z tymi globulkami to mnie nieźle zaskoczyłaś.. Sorry -ale Twoja gin jest jakaś "nie tego".. Jak bez żadnego badania - można przepisać komuś coś co wyniszcza wszystko co może się uchodować??!!!
Kurczę ta moja gin całą ciąże byłą boska a teraz na koniec dała mi nieźle do myślenia. No cóż chyba nie mam wyjścia i jej zaufam:eek:

Nina wzystko będzie dobrze. Maleństwo raczej ma już mało miejsca, żeby się odwrócić, ale może akurat.
Marychna a może jednak przejdziesz się do jakiegoś innego ginekologa. Czasami lepiej dmuchac na zimne.

dobra dziewczyny ja już też będę uciekać
trzeba się popluskać troszkę i do wyrka
jutro będę

kolorowych snów:-)

ja na szczęście nie puchnę (w ogóle!!):-)

możecie mi wierzyć lub nie ale ja całą ciąże chodzę na szpilkach:-)...wiadomo po ogródku w nich nie biegam ale tak to mam zawsze na nodze:-)
O matko :szok: to mi ciężko chodzić w szpilkach bez ciąży a co dopiero w ciąży... Podziwiam. Moja mamulka też potrafi śmigać w szpilach ale ja po niej tej zdolności nie odziedziczyłam... ;-)
hej
tez slyszlam ze majowek jest duzo wiec nie wiem jak to bedzie z moja sala z wanna i prywatna na pozniej cienko to widze z moim szczesciem pewnie trafie do trojki a porod w poczekalni;-)
zeby tylko dzidzia byla zdrowiutka wszytsko zniose a co mam wybor?:-D
Dziś widziałam porodówkę...i aż dreszcze mnie przeszły :baffled: Pokój nie za duży ale z ogromniastym łóżkiem :szok: Naprawdę te łóżko mnie jakoś tak przeraziło, że masakra...
Ja też chcę rodzić w wodzie.. ale tu nie ma takiej opcji :-(
Albo chociaż by było tam jakieś duże okno bym pomiędzy skurczami mogła się zrelaksować oglądając wzgórza.. :baffled: Normalnie chyba zaczęłam się bać.. :zawstydzona/y: tak bardzo chciałam zobaczyć porodówkę a teraz widzę, że ta wycieczka źle na mnie wpłynęła... Za to Patryk fikał w brzusiu jakby mu się tu spodobało... :rofl2:

reklama
witam majóweczki:-)

ja już na nogach bo normalnie dzisiejsza nocka to jakiś koszmar:no: całą noc nie spałam..i nie dlatego że coś mi się dzieje..ale po prostu nie mogę..jakoś psychicznie jestem strasznie niespokojna:baffled:
idę się ogarnąć do łazienki to może tymczasem któraś z Was otworzy ślepia:-)

Do góry