reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witam Majóweczki!!!

ja jak zwykle tylko na chwileczkę.. już prawie nadrobiłam wszystkie posty, więc póki co:

kokoszko, ula28 - wszystkiego najlepszego Mamuśki z okazji narodzin Waszych cudownych Dzieciaczków (Mani i Filipka) no i wielkie gratulacje!!!

madziu - Kochana, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!! Spełnienia wszystkich marzeń (tych realnych i mniej realnych, tych o których mówisz głośno oraz tych o których skrycie myślisz) - a przede wszystkim szybkiego, mało bolesnego rozwiązania, zdrówka, szczęścia ... i kasy - co byś mogła bezgranicznie siebie i Maleństwo rozpieszczać - buźka!!!

Ja mam dziś duży spadek formy. Boli mnie straaasznie brzusio - ale na szczęście czuję Jagę, a ok. 16:00 jadę na wizytę do Pani gin - więc staram się jakoś wytrzymać.. A co do newsów - mój M nareszcie wziął się do ostrej roboty!!! Do 15:00 musi zdążyć pomalować pokój, później jedziemy do lekarza -a jeszcze później w końcu jedziemy kupić nasz wózeczek (TAKO JUMPER X - mamy już tylko 2 kolory do obgadania, grafitowo-czarny, i grafit w kółka)...

reklama
Witajcie dziewczynki, ja 2w1 i tak bedzie jeszcze długo, ale raprtowac będe systematycznie!

Kokoszka i Ula28 gratuluje z całego serca! no i zazdroszcze! też już bym chciała być po!

m@dz1@ sto lat w dniu urodzin! Oby Ci się wydarzyło wszystko co najlepsze w tym dniu!

ja mam dalej doła z powodu kuzynki, nie byłam wczoraj u niej, bo jeszcze bym ja mogla bardziej zdenerwować. Kurcze, po raz pierwszy lekko żałuje, że jestem w ciąży, bo nijak pomóc nie moge. Ale to tak leciutko i tylko w tym konkretnym przypadku, tak to oczywiście się ciesze;-)

chcieliśmy z mężem wczoraj łóżeczko skręcić, ale się okazało, że mamy niepasujące śruby! Wyobrażacie sobie! i albo dokupimy, albo skombinujemy inne łóżeczko! Na szczęście, to które mamy dostaliśmy od mojego szwagra, a "nowe" ewentualnie od mojego wujka, ale jednak! a specjalnie je malowalismy i wogóle... dupa zbita...

ja spadam, znów dzień pełen wrażeń, ale popołudniu do Was wróce. Wogóle, to mój mąż zajmuje mi kompa i nie mogę się dopchać!

ankzoc - cieszę się, że niczego u Ciebie nie wychodowano :))) super!!! kamień z serca :))
Dzięki za trzymanie kciuków - przydadzą się.. :)))

K.M. - nie martwiaj się... co będzie to będzie.. ja już jestem pogodzona z każdą sytuacją.. jest ciężko - ale dla zdrowia Małej jestem w stanie znieść wszystko!!!

Ostatnia edycja:
Widzę że dużo wizyt się kroi życze wam powodzenia mam nadzieje że wszystko ok
Co do mamus które miały urodzić wcześniej to chyba juz tak jest że jak rozbudzą w nas nadzieje to dzidziusie zostają jednak dłużej w brzuszku tak dla urozmaicenia :-)

ankzoc- dokladnie ja bede miala cc, dzieki za odpowiedz.. uspokoilam sie znow dzieki wam dziewzcynki:-D

iwona- dzieki za odpowiedz:-D

a ja mam dzisiaj totalnego lenia.. powiedzialam wczoraj mezusiowi ze przydalby mi sie tak 2 godziny w spa.. nigdynie bylam i chcialabym sprobowac.. cos moze jakies maseczkin a twarz ,, moze cos na wlosy... wczoraj sama sobie zrobilam pelling enzymatyczny plus posmarowalam sie balsamem nrazujacym - to zabiegi na twarzy a dzis zajelam sie stopami a glownie pietami,, kaiemieniem je poobcieralam, pomalowalam paznokcie , nawilzylam skore a na piety nalozylam gruba wartswe i nalozylam woreczek zeby bardziej sie nawilzyly.. moze to cos da..zobaczymy..:):happy:

Malutki a gdzie TY?...... :-)

Wiecie co - te karuzele i pościele (ochraniacze) może i są ładne, ale nie praktyczne :zawstydzona/y:
Bo miałam problem z przytwierdzeniem karuzeli do łóżeczka - musiałam "skrócić" ochraniacz (podwinąć go) bo inaczej nie mozna było zamontować karuzeli :baffled:

Załączniki

• łóżeczkox.jpg
    łóżeczkox.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 59
a ja mam dzisiaj totalnego lenia.. powiedzialam wczoraj mezusiowi ze przydalby mi sie tak 2 godziny w spa.. nigdynie bylam i chcialabym sprobowac.. cos moze jakies maseczkin a twarz ,, moze cos na wlosy... wczoraj sama sobie zrobilam pelling enzymatyczny plus posmarowalam sie balsamem nrazujacym - to zabiegi na twarzy a dzis zajelam sie stopami a glownie pietami,, kaiemieniem je poobcieralam, pomalowalam paznokcie , nawilzylam skore a na piety nalozylam gruba wartswe i nalozylam woreczek zeby bardziej sie nawilzyly.. moze to cos da..zobaczymy..:):happy:
Też by mi się tak przydało, ale mam potwornego lenia. Nic mi się nie chce, a do stóp ma biedę się schylić, nie mówiąc już o piętach, które niedługo zaczną wołać o pomstę do nieba...

Ja powiedziałam swojemu M że jak urodze to mam zamiar wybrać się do kosmetyczki :tak:
Niech mi zrobi piękne stopy na lato i jakiś masazyk, maseczki
żebym poczuła się błogo .....

Bo teraz to moje stopy ledwo do butów wchodzą i nie moge już na swoje dwa bochny chleba - stopy patrzeć :no:

reklama
Do góry