mamamatysia
Fanka BB :)
Mnie najbardziej martwi przed porodem to, ze pewnie zdecyduje się jechać do szpitala jak skurcze będą już częste i nie zdążą mi napełnić wanny
.Bez wanny nie rodzę!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w szpitlu zzo nie ma. A położna ze szkoły rodzenia mówiła, że u niej w szpitalu kosztule 500-600zł.naprawde bardzo ladny porod" a na koniec dodala, ze " Pani wziela sobie znieczulenie ZZO" Dodam, ze tylko za 450zl ;-) Hahaha.....
Marzenko wybacz, ale wyobraziłam sobie jak możesz dzownić
Dzień dobry, własnie siedze w wannie i gole sobie @, mam skórcze co 7 min, nasilające sie w czasie, czy to poród?... Co? a tak, wody mi już odeszły!
bo ja bym tak mogła, wymoczyć sie, skonsultować przez tel i niech mnie tylko zawiozą, odbiora "przesyłkę" i z powrotem do wanny po porodzie... eh, marzenia