reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Ja uzywalam kremow, bo po golarce zwyklej wlosy odrastaly ostre i zawsze mialam takie krostki przez pierwsze pare dni. Po kremie natomiast nic mi sie nie dzialo. No i wogole jestem w szoku, ze tak sie zalatwilam. Nawet mezowi nie powiedzialam, bo sie wstydze swojej glupoty. Tylko Wam to mowie!
No właśnie ja po jednorazówce też tak mam i nie mogłam używać jej co drugi, trzeci dzień. A kremy w tej kwestii są lepsze i np. na wakacjach zawsze ich używałam. A teraz myślę o tej elektrycznej.

reklama
Mój się specjalnie nie wypowiada. Na razie jest w ogóle szczęślwy, że w końcu będzie dziecko, choć ostatnio stwierdził, że on się malych dzieci boi! A Ty też planujesz już drugie?

Tak - za jakieś 3-5 lat!!! Nie wcześniej, hehe :-D
Mój Mąż też się boi maluszków - ale mam nadzieję, że z "NASZYM" nie będzie miał problemów;-)

No, a właśnie wczoraj dziewczyny pozytywnie wypowiadały się o maszynkach elektryznych. O ile się nie mylę to byla Iwona i Barmanka. Tak, Barmanka???.
tak dokładnie :tak:
ja jestem baaaardzo zadowolona z mojej golareczki :-)
szybko, bezproblemowo, czysto :tak:

kremów kiedyś używałam... cóż produkt nie dla mnie :no: zbyt długo to trwa, potem trzeba się jeszcze umyć.. no i niektóre miały specyficzny smrodek bleeee

depilatory też nie dla mnie, bo boli jak diabli :wściekła/y: choć wielka szkoda bo nóżki długo były bez włosków.

jednorazówka ok, sprawdza się do golenia @. ale teraz jak mam taki brzucholek to bezpieczniejsza dla mnie w tym miejscu jest elektryczna, przynajmniej mam pewność że się nie potnę ;-)

Dzień dobry majóweczki. Troszkę od wczoraj naklikałyscie:-). Ja mam dzisiaj straszny ból brzusia, chyba wczoraj przesadziłam z pracami w ogrodzie:baffled:.Wszyscy po mnie wrzeszczeli, ze mam nic nie robic bo urodze.A JA WŁASNIE CHCĘ URODZIĆ!!!
Marzenko-w tych katowickich tramwajach to jest po prostu masakra.Na mnie ostatniowpadł taki 120 kg dryblas i jeszcze z dzióbem "co sie pchasz!".Polska kultura. o ustepowaniu miejsca nawetmowy nie ma.Ludziska udaja, ze nie widza tojego brzucha:-(.Znieczulica.

Jesli chodzi o poruszany temat golenia,to ja nie mam problemu bo mój"domowy golarz" świetnie sie sprawdza.Od kilku miesiecy meżuś depilacje przeprowadza i jeszcze ani razu mnie nie zaciął:-).

tsarina nie mam jeszcze ich w domu. Wszystko wlasnie jest odlozone w tym cholernym sklepie!
Zagladalam tam z lusterkiem i mam jakies takie krwawe mini-ranki. Szkur..... MAĆ! Zaraz wcale nigdzi enie pojade!

mamamatysia moj golarz tez dobrze sie sprawdzal, zawsze on mi smarowal, tak wlasnie, zeby nie na packac kremu do samej @ No, ale wczoraj musialam sie pofochac na niego i musialam to sama zrobic.

mamamatysia prawda, że mężowie w ciąży odkrywają u siebie nieznane talenty?

Ciekawe, czy któryś z nich podejrzewał co go czeka w oczekiwaniu na dziecko. Przynajmniej dobrze będą wiedzieć ile zachodu od kobiet wymaga "podobanie się mężczyznom"- bo przecież nie muszą wiedzieć, że głównie robimy to dla siebie:-)

Dzień dobry majóweczki. Troszkę od wczoraj naklikałyscie:-). Ja mam dzisiaj straszny ból brzusia, chyba wczoraj przesadziłam z pracami w ogrodzie:baffled:.Wszyscy po mnie wrzeszczeli, ze mam nic nie robic bo urodze.A JA WŁASNIE CHCĘ URODZIĆ!!!
Marzenko-w tych katowickich tramwajach to jest po prostu masakra.Na mnie ostatniowpadł taki 120 kg dryblas i jeszcze z dzióbem "co sie pchasz!".Polska kultura. o ustepowaniu miejsca nawetmowy nie ma.Ludziska udaja, ze nie widza tojego brzucha:-(.Znieczulica.

Jesli chodzi o poruszany temat golenia,to ja nie mam problemu bo mój"domowy golarz" świetnie sie sprawdza.Od kilku miesiecy meżuś depilacje przeprowadza i jeszcze ani razu mnie nie zaciął:-).

Z tym tramwajem to chodzi rzeczywiście o to, że aż tak bardzo nie zależało mi na siedzeniu, ale było bardzo dużo ludzi i właśnie się bałam, żeby ktoś na mnie nie wpadł. I faktycznie ludzie absolutnie nie zauważają mojego brzucha! Tydzień przed terminem... Dobre...

A mój "golarz" tez się nie źle sprawdza, ale mój mąż niestety rzadko jest w domu. Na ogół w weekendy, choć i to nie zawsze. Więc muszę jakoś sama sobie radzić.

reklama
mamamatysia prawda, że mężowie w ciąży odkrywają u siebie nieznane talenty?

Ciekawe, czy któryś z nich podejrzewał co go czeka w oczekiwaniu na dziecko. Przynajmniej dobrze będą wiedzieć ile zachodu od kobiet wymaga "podobanie się mężczyznom"- bo przecież nie muszą wiedzieć, że głównie robimy to dla siebie:-)

Ja mysle, ze moj to wcale! Wlasnie wczoraj sie ofochalam o jego podejscie do caloksztaltu ciazy! Mojego stanu i jego zachowania. Wczoraj widzial, ze bylo mi przykro i ze prawie ryczalam i tam troche latal, pomagal. No, ale jak juz wszystko zrobil co uwazal za konieczne to poszedl do kompa! Qwa!
On jest dobry chlop i kochany, ale jesli chodzi o te podejscie do oczekiwania na dziecko, to mam wrazenie, ze chcialby jak najdluzej ten moment odwlec!

Do góry