princesstopic
Majowe mamy'09
a nie wiecie jak skuteczna jest ta herbatka?:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nie wiecie jak skuteczna jest ta herbatka?:-):-)
Dzięki Aga! Szkałam teraz sklepu zielarskiego i rzeczywiście w centrum Katowic to już żadnego nie ma, ale niedaleko moich teściów jakiś jest to poproszę teścia, żeby się zapytał, no i jeszcze ewetualnie w tych aptekach popytam... Chyba w końcu się gdzieś znajdziea pewnie zacznij od apteki - przecież w aptekach też są produkty zielarskie :-) no chyba, żeby akurat tego nie było.. jak będziesz miała problem z otrzymaniem - daj znać - kupię Ci u siebie i prześlę Ci pocztą![]()
Świetnie Ci to wyszło. Wzięłaś tylko 40 zł, żeby nie roztrwonić, a w końcu kartą zapłaciłaś. Ale skąd ja to znam. Też nie lubię nosić za dużo pieniędzy przy sobie, bo wiem, że wydam. Ale z drugiej strony to karty też nie powinnam nosić, bo właściwie wszędzie nią można zapłacić. A mój mąż nie rozumie tego, że ja nie lubię mieć za dużo kasy przy sobie. On jak ma mało w portfelu to jest chory. Tylko, że on nie lubi tak jak ja na ciuchy i kosmetyki wydawać. Jego to w ogóle trzeba się naprosić, żeby coś do ubrania sobie kupił, bo on nigdy nic nie potrzebuje. Ja bym też tak chciała.A ja juz jestem!
Stalam pod bankomatem i tak sobie myslalam: "Wezme tylko 20zl. bo jak wezme wiecej to rozpiernicze wszystko jak nic!" Stoje i stoje.... "Dobra wezme troche wiecej, ale nie wiele, wezme 40zl!"
No i co?! Rozpierdzielilam cale 40zl. Ale cale szczescie zmadrzalam na koniec i kupilam te nieszczesne podklady belli i seni na lozko.:-) Jestem z siebie dumna. No i kupilam jeszcze Prenatal Complex bo mi sie juz skonczyl, ale za niego juz musialam karta doplacac
![]()