reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Kobitki ale wy dzis naklikalyscie!!!!!!!!!!!
U nas dzien swietny slonecznie cieplutko........po prostu cudnie........
Troszke opalilam sobie buziole....... i rece na sloneczku........ moj M oczywiscie jak zwykle strzaskany.... bo jak nie na sloncu to w solarium..... a ja taka biala ze szok........

Trzymam kciukasy za wszystkie mamusie we wtorek na wizytach!!!!!!!!!!
Dziekuje za troske mamusie....

reklama
mama_bartusia- będę za Ciebie trzymać kciuki, żeby wszytsko skończyło sie pomyślnie i żebyś jeszcze trochę wytrzymała, choć z 3 tygodnie.Jola jeśli będziesz miała jakieś wiadomości to informuj nas w miare możliwości.

Widzę, że u Was nastroje i samopoczucie nie najlepsze, tak jak i u mnie..Przeziębienie rozszaalało sie w najlepsze w moim organizmie i prawie cały dzień przeleżałam. Do kataru, bólu głowy, dołączył jeszcze kaszel i jego sie najbardziej boje bo po ostatniem ostrym kaszlu szyjka macicy skróciła mis sie prawie o 1cm.
Nie mogę nawet wysiedzieć przed kompem, więc idę do łóżka.
pozdrawiam

cześć tu Jola siostra Sylwi.Sylwia wszystkich pozdrawia i kazała przekazać,że lezy w szpitalu i niestety bedzie leżała aż do porodu.Wciągu tyg. straciła już 4kg. i gdzieś wyciekają jej wody.Grozi jej zakażenie i przedwczesny poród i dlatego będzie leżala aż do końca.W miare możliwości będę Was informować. Pozdrawiam Jola.

życze dużo zdrówka i wytrwałości

I tak to niedziela minęła, jutro latorośl do szkoły a ja oddychne troszke bo po tych feriach dwutygodniowych jakoś działamy sobie zaduzo na nerwy:crazy:.Mam nadzieje że noc będzie lepsza niż poprzednio bo spałam dziś z kilka godzin i to z lataniem na sik.A mój małż niestety na nocce więc do rana nogi zaciskam:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:.No a tatuśko chce żeby dzidżka koniecznie była byczek jak on ....

hello Majóweczki:-)

a ja dziś miałam leniwy dzionek (po wczorajszych zajęciach należało mi się:-D poza tym skurcze mi troszkę przeszły..)

Madzia - Kochana uważaj na siebie. Podziwiam Twoją postawę (już widzę siebie w akcji..:rofl2: )to już tuż tuż :-D.. Dobrze, że jesteś w kontakcie telefonicznym z położną.

Mamo_Bartusia (Sylwuś) - trzymam za Ciebie mocno kciuki!!! No i nie mogę doczekać się kolejnych informacji (a szczególnie tych mega szczęśliwych) o Tobie i Twojej Oliwce :-) Jolu -dziękujemy za informacje i czekamy na kolejne info:-D

Malgoss - no niestety przyszło mi teraz kończyć magisterkę.. Studiuję na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu (do W-wia mam ok. 120 km i jeżdżę ze znajomymi autkiem, więc podróż jest dość szybka, bezpieczna i przyjemna.. Gorzej z siedzeniem na Uczelni:-p:rofl2:Ale powiem szczerze, że zaczynam siać panikę, co by było gdybym im w trakcie podróży zaczęła w aucie rodzić..a póki co nie zabieram z sobą torby do szpitala:sorry::baffled:)

Jutro chyba przed południem się do Was odezwę (mam parę spraw do pozałatwiania..)

Miłego wieczorku Kochane Brzuchatki (no i Wam Maleństwa też życzę wszystkiego dobrego - bądźcie grzeczne dla swych Mamuś:-))

czesc dziewczynki. u mnie jakos dziwnie tez nerwowy dzien.. wszystko mnie denerwuje ze masakra..nie wiem czemu. mam chwile zwatpienia co do wszystkiego.. ehh..

a tak po za tym.. to które z was mają termin na poczatek maja tak między 1 a 5 maja????? i kiedy miałyście OM?

czesc dziewczynki. u mnie jakos dziwnie tez nerwowy dzien.. wszystko mnie denerwuje ze masakra..nie wiem czemu. mam chwile zwatpienia co do wszystkiego.. ehh..

a tak po za tym.. to które z was mają termin na poczatek maja tak między 1 a 5 maja????? i kiedy miałyście OM?

ja mam na 6 maja. Ostatnia miesiaczke mialam 30 lipca

reklama
Do góry