mamamatysia
Fanka BB :)
Madzia trzymaj się dzielnie;-). Jakby co dawaj znać co u Ciebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu rozsądna decyzja! Może to już czas, a może okaże się, że wszystko dobrze i przynajmniej się uspokoisz. Czasami nerwy też robią swoje. A wymieniłaś się z którąś z dziewczyn numerem telefonu? Bo tak to zawsze możesz dać znać jakby Cię zatrzymali w szpitalu. Będziemy się tu martwić.Postanowiłam że pojade do szpitala tylko zjem coś jeszcze zaczyna mnie bolec może coś sie zaczyna dziać oby!!!!
Pewnie to jeszcze nie skurcze porodowe, bo tych podobno nie pomylimy z niczym, ale nigdy nic nie wiadomo co nas czeka. Jakby co to daj znać przez Malgoss. Powodzenia!Tak mam numer do Malgoss dam wam znać ale wątpie aby to było to bo już tyle razy mnie tak bolało i przeszło że pewnie dojade i przejdzie ale przynajmniej skontroluje dzidzie czy wszystko ok