reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tak jak przyjada majowe upały my bedziemy w połogu.A ja sie ciesze, ze przez całe lato nie bede musiała z brzusiem chodzic tak jak moja kolezanka, która ma termin na koneic wrzesnia.

A co do poduszeczek to kupiłam taka płaska.

moja malutka będzie spała na brzuszku..(mam nadzieję):-) więc wiadomo że poduszka odpada, co prawda posiadam ową na stanie bo była w kompleciem, ale przyda się na pewno tyle że nie w łóżeczku:-)

a ja już po wizycie Teściowej :-) Ogólnie nic do mojej teściówki nie mam ale tyle co ona gada to zwariować można :szok: jak dla mnie to trochę męczące... 10 tematów na minutę :baffled: echhh....

a na dodatek strasznie obolała jestem, ledwo co chodzę a jak leżę to nawet przekręcić się nie mogę, a o wstaniu z łóżka już nie wspomnę:baffled: .
Kurka przez 2,5 miesiąca musiałam leżeć bo szyjka! a teraz jak już mogę chodzić to nie mam sily! a myślałam, że pochodzę sobie jeszcze po sklepach:crazy: .
Jessssu normalnie umieram:baffled:

madzia- dobrze z się odezwałaś, bo już martwiłam się o Ciebie :tak: A do szpitala jedź, zrobią Ci ktg i po stresie:tak:

Na brzuszku? Hm.... Ja to slyszalam, ze takie maluchy kladzie sie tylko na boku, bo jak nawet im sie uleje, to wszystko scieknie z buzi i dziecko sie nie ksztusi.
wiadomo słonko że każda będzie kładła swoje maleństwo tak jak ona będzie uważała że jest najlepiej:-)
ja na pewno będę kładła na brzuszku..moja mamusia nas czwórkę tak wychowała, moja szwagierka jest pielęgniarką i też tak kładła swoją córkę..ja też uważam że tak będzie najlpiej..tylko hmmm wiadomo że mała może być innego zdania:tak:

wiadomo słonko że każda będzie kładła swoje maleństwo tak jak ona będzie uważała że jest najlepiej:-)
ja na pewno będę kładła na brzuszku..moja mamusia nas czwórkę tak wychowała, moja szwagierka jest pielęgniarką i też tak kładła swoją córkę..ja też uważam że tak będzie najlpiej..tylko hmmm wiadomo że mała może być innego zdania:tak:
Ja sie klocic nie bede bo ogolnie jestem zielona totalnie! Wiadomo, ze moze byc tak, ze dzieci wymysla zupelnie cos innego niz my.

Musze narazie sie pozegnac. Ide z kotkiem do weterynarza. Cos ma z oczami, podobno to wirusowe.

Nina ja w zasadzie tez cały czas spałam na brzuchu. Mama mnie tak kładła i tak się nauczyłam. Tylko nie wiem od kiedy. Czy to nie jest nie zdrowe dla takiego maluszka cały czas z przekrzywioną buzią spać?

reklama
Do góry