mamamatysia
Fanka BB :)
Ja tak chodziłam ze starszakiem.Ale pierwsza ciąże znosiłam wzorowo.Gdyby nie rosnący brzusio to bym nawet nie czuła ze będę mama:-).Teraz mam kumulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiadomo słonko że każda będzie kładła swoje maleństwo tak jak ona będzie uważała że jest najlepiej:-)Na brzuszku? Hm.... Ja to slyszalam, ze takie maluchy kladzie sie tylko na boku, bo jak nawet im sie uleje, to wszystko scieknie z buzi i dziecko sie nie ksztusi.
a ja już po wizycie Teściowej :-) Ogólnie nic do mojej teściówki nie mam ale tyle co ona gada to zwariować można jak dla mnie to trochę męczące... 10 tematów na minutę echhh....
Ja sie klocic nie bede bo ogolnie jestem zielona totalnie! Wiadomo, ze moze byc tak, ze dzieci wymysla zupelnie cos innego niz my.wiadomo słonko że każda będzie kładła swoje maleństwo tak jak ona będzie uważała że jest najlepiej:-)
ja na pewno będę kładła na brzuszku..moja mamusia nas czwórkę tak wychowała, moja szwagierka jest pielęgniarką i też tak kładła swoją córkę..ja też uważam że tak będzie najlpiej..tylko hmmm wiadomo że mała może być innego zdania