reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tak jak przyjada majowe upały my bedziemy w połogu.A ja sie ciesze, ze przez całe lato nie bede musiała z brzusiem chodzic tak jak moja kolezanka, która ma termin na koneic wrzesnia.

A co do poduszeczek to kupiłam taka płaska.

moja malutka będzie spała na brzuszku..(mam nadzieję):-) więc wiadomo że poduszka odpada, co prawda posiadam ową na stanie bo była w kompleciem, ale przyda się na pewno tyle że nie w łóżeczku:-)

a ja już po wizycie Teściowej :-) Ogólnie nic do mojej teściówki nie mam ale tyle co ona gada to zwariować można :szok: jak dla mnie to trochę męczące... 10 tematów na minutę :baffled: echhh....

a na dodatek strasznie obolała jestem, ledwo co chodzę a jak leżę to nawet przekręcić się nie mogę, a o wstaniu z łóżka już nie wspomnę:baffled: .
Kurka przez 2,5 miesiąca musiałam leżeć bo szyjka! a teraz jak już mogę chodzić to nie mam sily! a myślałam, że pochodzę sobie jeszcze po sklepach:crazy: .
Jessssu normalnie umieram:baffled:

madzia- dobrze z się odezwałaś, bo już martwiłam się o Ciebie :tak: A do szpitala jedź, zrobią Ci ktg i po stresie:tak:

Na brzuszku? Hm.... Ja to slyszalam, ze takie maluchy kladzie sie tylko na boku, bo jak nawet im sie uleje, to wszystko scieknie z buzi i dziecko sie nie ksztusi.
wiadomo słonko że każda będzie kładła swoje maleństwo tak jak ona będzie uważała że jest najlepiej:-)
ja na pewno będę kładła na brzuszku..moja mamusia nas czwórkę tak wychowała, moja szwagierka jest pielęgniarką i też tak kładła swoją córkę..ja też uważam że tak będzie najlpiej..tylko hmmm wiadomo że mała może być innego zdania:tak:

wiadomo słonko że każda będzie kładła swoje maleństwo tak jak ona będzie uważała że jest najlepiej:-)
ja na pewno będę kładła na brzuszku..moja mamusia nas czwórkę tak wychowała, moja szwagierka jest pielęgniarką i też tak kładła swoją córkę..ja też uważam że tak będzie najlpiej..tylko hmmm wiadomo że mała może być innego zdania:tak:
Ja sie klocic nie bede bo ogolnie jestem zielona totalnie! Wiadomo, ze moze byc tak, ze dzieci wymysla zupelnie cos innego niz my.

Musze narazie sie pozegnac. Ide z kotkiem do weterynarza. Cos ma z oczami, podobno to wirusowe.

Nina ja w zasadzie tez cały czas spałam na brzuchu. Mama mnie tak kładła i tak się nauczyłam. Tylko nie wiem od kiedy. Czy to nie jest nie zdrowe dla takiego maluszka cały czas z przekrzywioną buzią spać?

reklama
Do góry