reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ania77- wielkie gratulacje !!! wracaj szybko do domku :tak: i oczywiście czekamy na relacje z porodu :tak:

ankzoc- dzięki za informacje

madzia- odezwij się! co u Ciebie?

a u mnie przerwa w odwiedzinach teściowej :sorry: obiekt poszedł pochodzić po ogrodzie ...dobrze że mam 2 tyś m. kw. to szybko nie wróci hihih

reklama
marzena80- ja tez slyszlama ze dziewczynki zawsze sa przenoszone, ale pewnie nie ma na to zasady. Zbyt wiele czynnikow jest od tego zaleznych. Ja jestem ciekawa jak to bedzie u mnie, kolejna wizyte mam 30 kwietnia wiec lekarz sprawdzi czy rozwarcie postepuje czy nie. Jesli nie to nie bede lezec juz i sie oszczedzac zbytnio bo to bedzie juz 37 tc wiec moge isc rodzic
Pewnie, że na to nie ma reguły. To tylko takie ludzkie gadanie. Jak się ma dzieciątko urodzić to niezależnie od płci... Ja mam wizytę 29 kwietnia. Ciekawe czy jeszcze na nią pójdę czy już się na porodówce z panem doktorem spotkam...

Confi, Marzeno- Nie wywołujcie wilka z lasu:wściekła/y:.Chłopcy pojawia się w swoim czasie!(Albo i nie:baffled:)
Na razie jest 4:0. No więc czas na mężczyzn!

marzena- ja urodzilam synka prawie 2 tygodnie przed terminem... wiec raczej nie ma to znaczenia... a dziewczynki u mnie w rodzince zawsze byly po terminie... wiec zobaczymy w praktyce jak to bedzie dokonca... u mnie zaczal sie juz 38 tydzien... wiec czekam dalej i chce urodzic w maju....

a ja właśnie posprzątałam mieszkanko :tak: mąż ogarnął łazienke...
ale ogólnie dziś czuje się bardzo śpiąca :-( to przez tą głupią pogodę - dziś na szczęście nie pada (jak na razie :baffled:) ale jest pochmurno i jakoś tak...hmmm...bez jaj :crazy:

co do tematu - u mnie w rodzinie to dziewczynki rodziły się przed czasem...
choć wiadomo że na to nie ma reguły ;-)

rety jak się słabo czuję :-( chyba się położe....

A ja chciałabym JUŻ urodzić ... :wściekła/y: a wszystkim z Was życzę, żebyście urodziły dokładnie tak jak to sobie planujecie :-)
Ja to planuje wtedy kiedy Julka, ale nie wiem niestety kiedy ona planuje, bo malo mowi :laugh2:

GRATULACJE KOLEJNEJ DZIEWCZYNKI! Oby tylko tak do konca wszystkim pomyslnie szlo :tak::-D

A ja to jakos ostatnio mam jakies fazy bycia i niebycia na forum :confused2: Zawsze jak juz przysiade cos juz sie zbieram, zeby napisac to ktos przyjdzie, albo ktos mnie gdzies wyciagnie. Zazwyczaj zreszta tak na zasadzie "Szybko, szybko", ze nie zdaze na forum sie pozegnac. BARDZO PRZEPRASZAM ZA ZNIKANIE!:happy:
Teraz niby mam troche czasu, ale pewnie zaraz sasiad (co kupil auto) bedzie mnie wolal, bo oleju podobno nie ma w aucie i on boi sie jezdzic GUPI:wściekła/y: Nie rozumi "chlopek-roztropek" ze auto sie grzeje jak oleju nic nie ma w nim.... Ah! No coz, powiedzmy, ze mozna to zrzucic na fakt iz to jego pierwsze auto.
Ale juz zaczynaja byc meczacy. Cos juz gadali, ze umowe chca zmienic, bo jednak niekorzystnie im w tej formie wychodzi polisa OC :baffled::confused2: BOSZE! A mowilismy, zastanowcie sie, poogladajcie! Dzis dopiero jedzie do mechanika z samochodem. A we wtorek go kupil od nas.... GUPKI :laugh2::rofl2:

Nie denerwuj się, Slonko...
jak już kupił, to sa to jego zmartwienia i Wy mozecie jedynie z grzeczności mu w czymś pomóc.
Równie dobrze kupiec mógłby być z drugiego końca Polski i takimi pierdółkami nie zawracałby na pewno wam głowy.
Przeciez to jest oczywiste, że jak się kupuje samochód, to pierwsze co - jedzie sie z nim na przegląd, właśnie m.inn. po to, by sprawdzić olej itp....

reklama
Do góry