reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

aaa i jeszcze zapomniałam napisać, że macie w rodzinie piękne dzieciaczki :tak: wszystkie co do jednego są sliczne! Ja też bym zamieściła zdjęcie swojej kochanej chrześnicy, ale nie umiem zamieszczać zdjęć :-D muszę nad tym popracować jeszcze ...

reklama
Tu chodzi o to, żeby na wątku o rozpakowanych majówkach nie robić bałaganu i żeby jedna osoba dopisywała. Wystarczy do Sheeppy na PW napisać, że się urodziło i Ona już dopisze. Wydaje mi się, że tak jest lepiej. Porządek będzie.
Tak, tylko że ten watek, na którym dopisuje Sheppy jest tez zamknięty:baffled:, a poza tym, skąd my mamy sie domyslać, do kogo pisać, skoro Sheppy pisze tylko na zamkniętym;-)

confi , aga , - moze i macie racje aby juz o tym nie pisac... ja udzielam sie i tu i tam.... czasem podczytuje a czasem cosik napisze...oczywiscie tak samo i tu i tam poruszane sa wazne tematy... ale priorytetem chyba powinno byc to ze wszystkie jestesmy mamami majowymi i obojetnie gdzie piszemy.... zawsze mowiny o sobie i maszych malenstwach... problemach i zmartwieniach... wiec nie ma sensu sie denerwowac bo to nie jest wskazane nikomu w naszym stanie... i piszmy tam gdzie i co chcemy... a za ostrego posta jak pisala confi przepraszam....

.
po to jest to forum by pisać własnie o takich sprawach , ja nie mam jakichs oporów by pisac o problemach an otwartym ale wiem ze sa takie osoby i to szanuję...
paula kochana nikt się nie gniewa o to co napisałaś,ale sama widzisz ile wspominanie a nie dopuszczanie do forum zamknietego przyniosło kontrowersji ;)

Tak, tylko że ten watek, na którym dopisuje Sheppy jest tez zamknięty:baffled:, a poza tym, skąd my mamy sie domyslać, do kogo pisać, skoro Sheppy pisze tylko na zamkniętym;-)
należy pisac do sheepy na PW , chociaz ja jestem zdania ze ten watek powinien byc otwarty po to by mozna w nim zamieszczać gratulacje dla mam , po to by nie bałaganic na wątku mam majowych...

Ten wątek jest zamknięty po to, żeby tlko Sheeppy dopisywała. Jeśli każda mogłaby dopisać to zrobiłby się bałagan, a tak Ona wszystko to będzie ładnie prowadziła. A do kogo pisać? No chyba, że do Sheeppy na PW. Wchodząc na ten wątek można napisać do niej klikając na jej nicka.

należy pisac do sheepy na PW , chociaz ja jestem zdania ze ten watek powinien byc otwarty po to by mozna w nim zamieszczać gratulacje dla mam , po to by nie bałaganic na wątku mam majowych...
Weszłam na marcówki i kwietniówki to tam takie wątki też tak wyglądają. Moderatorzy tyko dopisują i jest porządek. A na kwietniówkach widziałam oddzielny wątek z gratulacjami.

no właśnie - chodzi o to nie bałaganienie..
Zresztą, i tak pewnie dojdzie do tego, że będziemy dublowały pewne tematy.. Bo innej rady na to rozwiązanie poprostu nie będzie..
Grunt, że nas mogą sobie wszyscy czytać - co nie?? :-D
A tematyka chyba raczej ta sama..
Także - pozdrawiam mamy z "zamkniętego" :-D i kończę ten temat (bo niestety ja poruszyłam z rańca zwrot: "forum zamknięte").

I raz jeszcze zwracam uwagę, na to, aby na otwartym nie poruszać już tematyki zamkniętego - o.k??

co do listy dzieciaczków, to nich tam zarzadza sheppy, bedzie wszytstko poukladane i bedzie fajna lista, a mysle zeby zalozyc drugi z gratulacjami i juz. I bedzie wilk syty i owca cala! Co o tym myslicie??

marzena- no to zobaczymy jak beda wygladac te nasze kluseczki :-)

slonkoonline- nie jestes sama w tych swoich dziwactwach, ja tez chcialabym miec takie dzieciatko z niebieskimi oczami i ciemnymi wloskami, lub ciemnymi oczami iblond wloskami, chociaz wiem ze narprawde rzadko zdazaja sie takie dzieciaczki, ale wyjatki sa. Chcociaz nie zaleznie od tego jak bedzie wygladac i tak bedziemy kochac je najmocniej w swiecie!

tsarina- ładnie wygladasz :-)

DZIEKUJĘ DZIEWCZYNY ZA MILE SLOWA, CIESZE SIE ZE POKOIK WAM SIE PODOBA :-):-)

reklama
Osobiście podoba mi sie forma rozpakowanych mamuś jaką zrobiła Sleepy. Dobrze że nic tam nie mozem pisac bo wątek mógłby być zaśmiecany.A co do gratulacji to mozemy umieścić osobny wątek dyskusji z samymi gratulacjami:-)

troche nie rozumie o co chodzi z tym wątkiem zamkniętym, przecież to jest osobne forum i co nam do tego, niech umieszczaja sobie i dopuszczaja do forum kogo chcą, ja jakoś nie czuje sie urażona że mnie tam nie ma:-)jest tyle rodzajów forum w internecie i do każdego nie możemy należeć:);-)A to że one akurat też nazywają sie majowe mamy 2009 trudno ich sprawa, nasze forum było wcześniej:-):-):-)Przynajmniej taki porzytek z tego że za nas poprowadza temat rozpakowanych mamuś:tak:

Do góry