Hej dziewczyny
Na świeżo - póki zapomnę
Co do porządków -
Rojku- mam identycznie;p Nie jestem niestety perfekcjonistką
jeżeli można tak ładnie powiedzieć.
i-carrie- hehe ja też siedzę przed kompem a potem na szybko obiadek i ogarnianie, żeby mąż po przyjeździe nie wyczaił ;p I jeszcze się pytam: i jak, ładnie posprzątałam? A on: ładnie, ładnie, właśnie widzę ;P
Heheh a ja dzisiaj byłam na pierwszym spotkaniu w szkole rodzenia. Pierwsze 3 są w gronie kobiecym, a potem już w parach. Dziewczyn w grupie 8 i są miłe, ale niestety jakieś takie, nie to, co tutaj...i wszystkie mają terminy na wrzesień październik, więc w sumie dupa
Szkoda, że was tam nie ma. Położna prowadząca za to świetna - rzeczowa, konkretna babka, żadna służbistka, od lat odbiera porody itp
No i dostałam całą reklamówkę próbek i reklamówek w tym smoczek, kosmetyki nivea, wkładki laktacyjne, kalendarz rozwoju dziecka itp
MIło!
A ja dzisiaj na obiad zrobiłam danie lekkie i letnie
Podsmażyłam cebulę i kiełbasę i do tego dodałam pokrojonego świeżego ogórka, paprykę, marchewkę. Trochę podsmażyłam, podlałam rosołem, doprawiłam papryką i koncentratem i mam coś a la leczo
Martuś - mimo wszystko, dobrze widzieć, że powoli wraca ci werwa i siły, chociaż teraz to masz skaranie boskie. A tą blondynę olej, ja bym ewentualnie odebrała tel i powiedziała co sądzę ;P W takich sprawach to ja jestem twardym zawodnikiem, od razu eliminuje konkurencję ;P Jak młoda sąsiadka zaczęła robić dziwne podchody, to szybko jej wyjaśniłam o co chodzi