reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
i_carrie ale masz siłę oddziaływania kobieto. Trzas pras i prawie dom doprowadzony do stanu używalności. Co prawda jeszcze złogi ciuszków do fotografowania i do przebrania "dostanych", ale poza tym nikt by się o nic nie potknął :)

laperedhil to my kochana chyba w podobnej sytuacji, bo u nas też kurcze sporo jeszcze do wykończenia. Chciałam sobie zrobić bidet, albo prysznic zrobić zanim drugie przyjdzie, żeby w połogu mieć wygodniej, ale nie wiem jak to będzie, zobaczymy...

niusia84 witaj i pisz z nami jak najczęściej możesz :)

Witaj niusia84 rozgość się

nie napisała Wam jeszcze jaki mój synio dzisiaj jest pomysłowy, ja zasuwam na kolanach i myje podłogę a Michaś wpadł na pomysł aby mamie nie była tak prosto wiec wspina się na plecy i kupę radochy ma wiec ja myje podłogę z dzieckiem na plecach :D

Lefkowa dobre spostrzezenie heheh

martula doczytałam wkońcu- kochana na pewno żadna blondyna nie popsuje tego co jest miedzy wami, tak to jest że baby niektóre można na ksiezyc wystrzelić, bezczelne czepiaja sie zajetych facetów z rozpaczy bo ktoś ma dobrze, wiec dlaczego one maja mieć gorzej- to sobie odbiją fajnego faceta.... uhhh wydrpałabym oczy, ale obgryzam paznokcie
ja tez jak baby poznan jestem z poznania wiec wpadaj do nas i we trzy pojdziemy na lody duzzeeee;-)

gdynianka kochana jestem myslami z tobą

melonowa dobrze że tato ma prace, widzisz wszystko sie układa, obrona, tato... buzia

witam nowe mamy ;-)

reklama
niusia84 Witaj- Gratuluje córeczki.
Gusiak88 odpocznij, dużo leż. Ja dzisiaj o wiele lepiej się czuje.
Przeraża mnie fakt, ze jutro mam dentystę i troszkę sie boję nie cierpi bólu. Siedze i się ucze i w miedzy czasie robie obiadek.

Ostatnia edycja:
Do góry