reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

martula doczytałam wkońcu- kochana na pewno żadna blondyna nie popsuje tego co jest miedzy wami, tak to jest że baby niektóre można na ksiezyc wystrzelić, bezczelne czepiaja sie zajetych facetów z rozpaczy bo ktoś ma dobrze, wiec dlaczego one maja mieć gorzej- to sobie odbiją fajnego faceta.... uhhh wydrpałabym oczy, ale obgryzam paznokcie
ja tez jak baby poznan jestem z poznania wiec wpadaj do nas i we trzy pojdziemy na lody duzzeeee;-)

Dziewczyny, Wy poważnie o tej kawie i lodach? Bo wiecie, ja w poznaniu mogę być choćby jutro :-p

reklama
Gusiak88 odpoczywaj

no i synio ma antybiotyk w kremie na ten nosek doktorka mówi że trzeba będzie później pozbyć się blizny bo na bank będzie aaa i te wszystkie jeździki wywalić bo nie są dostosowane na takie dzieci bo ciągle ma rodziców z porozbijanymi dziećmi

hej kochane pozniej jeszcze napisze. ale jestem po iwzycie bylo cudownie, bo ponad godzine ogladałam dzidziusia !!
cały zdrowy facet na 100% :) póżniej pokaze dowody męskości i zdjecia buziaki !

Niusia84 witaj:)
Akaih
super , że wszystko dobrze. A powiedz mi co lekarz powiedział na to OB 80? bo to chyba Ty o tym pisałaś?
Gusiak odpocznij trochę, jak poleżysz może bóle przejdą
Bunny Cukino może z tą blizną nie będzie tak źle, więc bądź dobrej myśli. A i przepis postaram się teraz wrzucić, bo ostatnio napisałam w niedzielę i mnie wyrzuciło z netu i nie miałam już siły .Ale pamiętam.

Magda86Poznań to nie pocieszyłaś mnie z tą glukozą... staram się nie nastawiać zbyt negatywnie, bo zwymiotuję jeszcze przed pierwszym łykiem;-) ale z tego co pamiętam, to w pierwszej ciąży nie miałam żadnych problemów, tylko wtedy było 50g glukozy i badanie po godzinie.

niusia84 witaj! Mamy termin na ten sam dzień:-)

Rojku cieszę się, że Cię zainspirowałam:-p Jak mam ogromnego lenia i trudno mi się zmusić do ogarnięcia domu, to czytam przeważnie to forum Wystarczająco Dobra Pani Domu - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl i chwilę później już biegam z mopem - motywuje mnie niesamowicie:-)

Dziewczyny z Poznania, ja też wpraszam się na kawkę! Mieszkam mniej więcej w połowie drogi między Wami a Martulą:-p

Akaiah gratuluję! kolejny chłopczyk:-)

Bunny mój synek też miał taki rowerek, na szczęście nic mu się nigdy nie stało

A mnie coś boli trochę poniżej pępka lekko po lewej stronie i nie wiem, co to może być. Cały dzień dzisiaj to czuję, a teraz jest bardziej intensywne, takie jakby kłucie. I mam wrażenie, że mały się dzisiaj rusza bardziej niż zwykle.
Walczę w kuchni, właśnie zrobiłam sobie przerwę, może trochę przejdzie. Dryluję wiśnie i w międzyczasie przygotowuję obiadek - dzisiaj kotleciki z cukinii i fasolka szparagowa z ziemniaczkami:-) i muszę potem kuchnię ogarnąć, bo pożyczyłam drylownicę od teściowej i strasznie pryska.

reklama
Słuchajcie pytanie typu - potrzebuję porady perfekcyjnej pani domu - czym uprać/odświeżyć obicia foteli, mam dość starszawy komplet foteli z kanapą po teściach :/ niecierpię tych mebli jak cholera :sorry: ale nie mam na razie jak ich wymienić, to co się dało zdjąć to wrzuciłam do pralki, ale podłokietniki są po prostu czarne i mam ochotę pyrgnąć je przez okno ale wtedy będziemy siedzieć na podłodze :p
Któraś ma jakiś sprawdzony sposób na coś takiego?
Bunny wiesz co, w razie jak to się zagoi i poschodzą strupki to weź podpytaj lekarza o maść na blizny bo ja miałam rękę pociętą i nie ma po tym śladu, a maść to był...Cepan? śmierdziało cholernie ale poskutkowało.

Do góry