Magda86Poznań to nie pocieszyłaś mnie z tą glukozą... staram się nie nastawiać zbyt negatywnie, bo zwymiotuję jeszcze przed pierwszym łykiem;-) ale z tego co pamiętam, to w pierwszej ciąży nie miałam żadnych problemów, tylko wtedy było 50g glukozy i badanie po godzinie.
niusia84 witaj! Mamy termin na ten sam dzień:-)
Rojku cieszę się, że Cię zainspirowałam
Jak mam ogromnego lenia i trudno mi się zmusić do ogarnięcia domu, to czytam przeważnie to forum
Wystarczająco Dobra Pani Domu - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl i chwilę później już biegam z mopem - motywuje mnie niesamowicie:-)
Dziewczyny z Poznania, ja też wpraszam się na kawkę! Mieszkam mniej więcej w połowie drogi między Wami a Martulą
Akaiah gratuluję! kolejny chłopczyk:-)
Bunny mój synek też miał taki rowerek, na szczęście nic mu się nigdy nie stało
A mnie coś boli trochę poniżej pępka lekko po lewej stronie i nie wiem, co to może być. Cały dzień dzisiaj to czuję, a teraz jest bardziej intensywne, takie jakby kłucie. I mam wrażenie, że mały się dzisiaj rusza bardziej niż zwykle.
Walczę w kuchni, właśnie zrobiłam sobie przerwę, może trochę przejdzie. Dryluję wiśnie i w międzyczasie przygotowuję obiadek - dzisiaj kotleciki z cukinii i fasolka szparagowa z ziemniaczkami:-) i muszę potem kuchnię ogarnąć, bo pożyczyłam drylownicę od teściowej i strasznie pryska.