reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

marys25, ja wychowałam się w tamtych stronach. Ale w okolicy mojego "zadupia" były jeziorka i mnóstwo lasów, więc dało się znaleźć ładne miejsca :tak:

reklama
Wszystkie znad morza czy jak?:-D ja aż wstyd się przyznać, ale nie byłam jeszcze nad naszym morzem. jakoś nie miałam okazji. za to góry mam pod nosem. dziś taka ładna pogoda była, miałam zamiar się troszkę poopalać po południu, bom biała jak śmietana, to mi słońce zaszło...złośliwość rzeczy martwych:cool:

Jolka6621, tu od kilku dni słońce chowa się za chmurami. Takie uroki mieszkania nad polskim morzem ;-), ja tez jeszcze biała jestem. A co do listopadówek z północy to mam swoją teorię: może w lutym, kiedy kobiety z gór jeździły na nartach, kobiety znad morza wolały grzać się w łóżeczku :-D

Ursula cieszę się bardzo, że lepiej się czujesz, ale błagam uważaj na siebie i dzieciątko.

Ja od urodzenia mieszkam w Gdyni i za żadne skarby świata nie zamieniłabym się na inne miejsce:-) Co prawda mieszkamy w wieżowcu, ale w przyszłym roku planujemy kupić działkę rekreacyjną, tak aby dzieci miały gdzie się wyszaleć.
Jolka ja jestem półkrwi kaszubka i półkrwi góralka, więc do naszych gór mam wielki sentyment i bardzo żałuję, że są tak bardzo oddalone od morza. Choć staramy się co roku je odwiedzać, mój ojciec pochodzi z Krakowa, mamy też rodzinę w Pcimiu, Zakopanem, Białce Tatrzańskiej, Mszanie Dolnej, więc mamy zawsze wybór gdzie pojechać;-) Choć najczęściej wybieramy Zakopane i Kraków.

Gdynianka- ja z Mszany Dolnej jestem:-D więc może i kogoś z Twojej rodziny znam. Hehe, jaki świat mały. Moja rodzina to w sumie ogranicza się tylko do małopolski, najdalej w Krakowie, więc dlatego w dalsze obszary kraju się prawie nie wypuszczamy;-)

Jolka a znasz pensjonat Zagórzanka? właścicielem jest właśnie kuzyn mojego taty, z resztą mój ojciec ze swoją żoną od jutra zaczynają urlop i właśnie jadą do tego pensjonatu

Myszanka no jakieś ładne miejsca można znaleźć :) wiadomo nie docenia się tego co się ma ;)
W górach mam jedną bardzo daleką rodzinę i byłam tam jeden raz jak byłam mała. Z moimi facetami :) byliśmy tylko w Karpaczu, Krakowie, Zakopanym, no i w tamtym roku w górach stołowych i strasznie te miejsca mnie zachwycają :) u nas tak jakoś płasko :( Chcieliśmy w tym roku pojechać odkryć nowe miejsca w górach ale niestety to się raczej już nie uda :( chyba że w przyszłym roku z dzidziolem :D

Gdynianka- znam z widzenia, ale nie osobiście ;-) ten pensjonat jest niedaleko mnie, dosłownie rzut beretem.

chyba nie powinnam wspominać na głos o opalaniu. rozlało się u nas jak fiks..:sorry:

Hej

witam sie dzisiaj dopiero... wczoraj bylismy wkoncu na jakims wyjezdzie bo skisic sie w domu mozna:no:

jutro bede pisac bo dziisaj siedzimy odpoczywamy!!!

reklama
Do góry