nonek sto lat dla Was na tą rocznicę!
martula1985 no lot szybowcem to nie lada prezent! Mój to by chyba padł ze szczęścia
A tatuaż też fajny pomysł
A pięć to planujesz tatuaży, dzieci, czy tego i tego?
i_carrie nogi mam dziś strasznie ciężkie, a tyle, że byłam u fryzjera i potem w sklepie, a czuję się jakbym zeszła pól miasta
Agatka2 przezroczysty brzuch to ekstra pomysł. Pewnie za jakiś czas coś wymyślą takiego, że teraz nawet nie myślimy, że to możliwe. Kiedyś nikt by nie pomyślał, że można dziecko będzie USG podglądnąć, a teraz to jest na porządku dziennym
marys25,
Gusiak88 co do tych spotkań mężów, to jeszcze trochę i może założą sobie wątek "mężowie mamuś listopadowych 2013" i będą się na nas skarżyć
że uzależnione itd.
Magda86Poznań też mam legginsy ciążowe z lidla, takie śmieszne jak perfumowane tak pachną intensywnie, ale na razie mi z tyłka lecą, bo na brzuchu się nie trzymają.
zwolineczka u mnie w szkole była dziewczyna za mnie na zastępstwo chyba i wydaje mi się, że jej tą umowę przedłużyli
DoMisia1985 no właśnie u nas w rodzinie się nas teraz pytają, czy jesteśmy smutni, że nie chlopiec, a ja na to, że mnie się widziała dziewczynka od razu
Ale zobaczymy na USG3D na 100%, ale dopiero 26. Idziemy do takiego lekarz, który nigdy się nie myli u dzieci, które mają powyżej 8cm długości
Olutek dołączaj!
justyn.ka jak nie przejdzie, to weź może tą drugą połówkę Apapu. Ja mam niestety dni, że nawet Apap nie pomoże, więc wiem jak to jest i współczuję!
martula1985 co do ubrań to niestety, ale większość ciuszków dla dziewczynek jest różowych. Ale jak się człowiek postara, to da się znaleźć w innych kolorach
Sto lat dla babci!
A serio domino?
DoMisia1985 ja mam badanie wewnętrzne za każdym razem, a potem zawsze USG. Nie wiem, czy na USG przez powłoki brzuszne też się da zobaczyć długość szyjki, bo na dowcipnym się da, więc może wtedy samo USG wystarcza do tego.
ursula też dorwałam dziś czereśnie i się objadam. A brzuch od razu jak balon
justyn.ka ja ruchy najczęście odczuwam jakby ktoś palcem od środka stukał
A co do grzybów, to ostatnio w radio słyszałam, że ktoś znalażl prawdziwka, który w obwodzie miał ponad 120cm
więc grzyby już gdzieniegdzie są.