Ja to sie dzisiaj nawet lepiej czuje:-). Nic mnie nie boli, gdyby nie pogoda to chetnie bym troche pospacerowala. Spiaca jestem tylko, ale to norma ostatnio. Tylko jak sie poloze to sen nie przychodzi.
reklama
Caroline_1810
Zaciekawiona BB
Moze i ja sie przedstawie,mam 29 lat , to moja 3 ciąza,mam juz 2 synków..o ktorych z mezem staralismy sie po roku...teraz za 1 razem w 9-10 dniu cyklu przy 29 cyklach..udało sie, 6 dni przed@ test nie pokazała nic,dopiero w niu @ 2 słaba kreska...nie ukrywam, ze marze o córci, ale oby zdrowe to najwazniejsze oczywiscie..wizyte u gin mam na 28 marca,mam nadzieje, ze to rozsądny czas, termin @ miałam na 14 marca..objaów jako takich brak,jedynie zmiana nastrojów z euforii do załamania, apetyt na sledzie, i czasem bole jak na @...a jak u Was z objawami,moze u mnie jest jeszcze za wczesna ciąza.?
Witaj! Wynika z tego , że jesteśmy rówieśniczkami (ja też 29...) i spodziewamy się trzeciego skarba... Jeżeli chodzi o objawy to też ich wyszukuję Jak na razie pobolewania brzuch i plecy i zmiany nastrojów ... o ile pamietam w dwóch pozostałych ciążach miałam okropne mdłości i schudłam po 5 kg na początku a dziś jak na razie olbrzymi apetyt na..wszystko! Czuję że teraz nie schudnę a przytyję i to sporo
Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny:-)
Ja wczoraj i dzisiaj miałam gości, bo mój synek miał 3 urodziny, juz na szczęście wszyscy się ewakuowali i w końcu mogę odpocząć, jestem mega zmęczona:-(
Ja ostatnio czuję się nie za dobrze, mam okropne uczucie ciężkości w żołądku i jakoś tak na nic nie mam ochoty.
Ja idę na wizytę we wtorek i już się nie mogę doczekać.
Witam wszystkie nowe mamusie:-)
Spadam trochę odpocząć. Miłego wieczoru.
Ja wczoraj i dzisiaj miałam gości, bo mój synek miał 3 urodziny, juz na szczęście wszyscy się ewakuowali i w końcu mogę odpocząć, jestem mega zmęczona:-(
Ja ostatnio czuję się nie za dobrze, mam okropne uczucie ciężkości w żołądku i jakoś tak na nic nie mam ochoty.
Kochana mam tak samo, w nocy nie mogę spać budzę się co chwila i strasznie mnie w nocy mdli, a na dniu jakoś mniej. W moim przypadku to chyba powinny się nazywać te mdłości nie poranne a nocne.Dzień dobry, Dziewczyny! Kolejna koszmarna noc za mną. od tygodnia budzę się prawie co godzina przez całą noc, o 5, najpóźniej 5:30 oczy jak pięć złotych i nie ma mowy o dalszym spaniu. Nie wiem co mi się porobiło, bo wcześniej budzik nieraz po trzy razy przestawiałam, żeby chociaż ciut dłużej podrzemać =D
A jak Wam zaczął się dzionek?
Ja idę na wizytę we wtorek i już się nie mogę doczekać.
Witam wszystkie nowe mamusie:-)
Spadam trochę odpocząć. Miłego wieczoru.
Ale odpoczełam dzisiaj maz bawił sie z synkiem jesc sobie zrobili ja tylko obiad i moglam odpoczac ufff...
burza Wszystkiego Najlepszego dla Synka
Widze ze dziewsczyny dobieraja sie i wiekowo hehe ja mam 25 lat w maju skoncze 26 Adaska urodziłam w dniu swoich urodzin konczac 21 lat
burza Wszystkiego Najlepszego dla Synka
Widze ze dziewsczyny dobieraja sie i wiekowo hehe ja mam 25 lat w maju skoncze 26 Adaska urodziłam w dniu swoich urodzin konczac 21 lat
Witam nowe dziewczyny:-)
Nie mam sił..cały czas spać mi się chce...Synek nerwowy coś, chyba ząbki idą i zamiast spać to się bidulek męczy a ja oczy ledwo trzymam. Wczoraj powiedzieliśmy tacie mojego M i jego rodzeństwu. Reakcja super hehe wszyscy w ciężkim szoku że tak szybko No ale mam plan teraz 2 a potem do 30 przerwa i jeszcze 1 albo 2 kto wiem Więc bede miała 6 lat spokoju ( mam nadzieję )
U mnie dzisiaj piękna pogoda, to co ostatnimi dniami nasypało powolutku topnieje.. mam nadzieję że to było ostatnie pożegnanie zimy i już nie wróci...
Męczy mnie od paru dni ochota na fast foody i bezczelnie objadam się frytkami i colą oczywiście w dozwolonych ilościach
miłego wieczoru!
Nie mam sił..cały czas spać mi się chce...Synek nerwowy coś, chyba ząbki idą i zamiast spać to się bidulek męczy a ja oczy ledwo trzymam. Wczoraj powiedzieliśmy tacie mojego M i jego rodzeństwu. Reakcja super hehe wszyscy w ciężkim szoku że tak szybko No ale mam plan teraz 2 a potem do 30 przerwa i jeszcze 1 albo 2 kto wiem Więc bede miała 6 lat spokoju ( mam nadzieję )
U mnie dzisiaj piękna pogoda, to co ostatnimi dniami nasypało powolutku topnieje.. mam nadzieję że to było ostatnie pożegnanie zimy i już nie wróci...
Męczy mnie od paru dni ochota na fast foody i bezczelnie objadam się frytkami i colą oczywiście w dozwolonych ilościach
miłego wieczoru!
Dziewczyny napiszcie kiedy Wam sie mdłosci zaczeły w ktorym tyg...ja jestem z obliczen od 1 dnia ostatniej @ w 5 tyg ciazy...narazie mam tylko hustawke nastrojów mega!i obnizony apetyt, a jak juz jest to na sledzie...aaa i własnie czuje , ze sutki zaczeły mnie bolec...nie moge doczekac sie 1 wizyty u gin i usg ,mam na 28 marca termin...i modle sie aby wszystko było ok.bi troszke alkoholu wypiłam póki nie wiedziałam o ciazy, kilka razy solarium,i proszki od bólu...
Witaj! Wynika z tego , że jesteśmy rówieśniczkami (ja też 29...) i spodziewamy się trzeciego skarba... Jeżeli chodzi o objawy to też ich wyszukuję Jak na razie pobolewania brzuch i plecy i zmiany nastrojów ... o ile pamietam w dwóch pozostałych ciążach miałam okropne mdłości i schudłam po 5 kg na początku a dziś jak na razie olbrzymi apetyt na..wszystko! Czuję że teraz nie schudnę a przytyję i to sporo :
Miło, ze mam rowiesniczke wiekowo i ilosciowo co to dzieci...ja tak sobie trojeczke wymarzyłam a , ze chłopcy maja 9 lat i 5 mysle , ze to najwyzsza pora..ale nadal w szoku jestem, ze tak szybko i to przy jednym zblizeniu w 9 dniu cyklu...z chłopcami po roku sie starałam z mezem..poniewaz mam tyłozgiecie macicy..takze,nadal nie wierze,mimo, ze okresu brak a test pokazał 2 bladsza kreske...juz oglądam ciązowe brzuszki bo nie moge sie go doczekac,mimo wszystkich dolegliwosci w ciazy,uwazam..ze ten czas 9 jest mega niesamowity..i chce sie nim napawac, ile sie da..tym bardziej ze na 3 dzieci chcemy zaprzestac
remember.me
Fanka BB :)
witam wszystkie nowe przyszle mamuski
Co do objawow ciazy w pierwszej ciazy nic . A w tej jakas masakra.wszystko mnie boli, ciagle mnie mdli, brzuch dolem mnie tak meczy ze niestety bez nospy ani ani .... Jak kichne to jakby mnie ktos na pol rozrywal.... Jedyne co pomaga w ciagu dnia na mdlosci to landrynki mietowe. Poza nimi nie zjem nic slodkiego. Odrzucilo mi moje ulubione ryby, a moja tradycja cotygodniowego wypadu na chinczyka albo kuchie tajska poszla w zapomnienie bo mnie drazni sam zapach ktory roznosi sie wokol restauracji.... Za to moge pochlaniac wszelkiego typu makarony , marchewke gotowana na tony, groszek podduszony na maselku, banany i kiwi. I cos czego nie znosilam .... Watrobke. Chodzi za mna watrobka z cebulka.... Chyba bede musiala zrobic. Hehe
ja mam usg w srode kontrolne. Slyszalam ze mdlosci sa zalezne od poziomu hcg we krwi im wyzszy tym wieksze mdlosci. Dlatego w ciazy mnogiej podobno najbardziej meczy. Jesli to prawda to mam nadzieje ze te mdlosci sa dibrym znakiem
zmykam spac bo tez nie mam mocy, w nocy co chwile sie buze a pozniej caly dzien chodze jak zombie.
Zbliza sie najgorszy okres mojego zycia jak chodzi o sen.... Ja umiem zasnac tylko i wylacznie na brzuchu inaczej sie mecze..... To bedzie ciezkich kilka miesiecy. Bede sie przygotowywac do nieprzespanych nocy
dobranoc!
Co do objawow ciazy w pierwszej ciazy nic . A w tej jakas masakra.wszystko mnie boli, ciagle mnie mdli, brzuch dolem mnie tak meczy ze niestety bez nospy ani ani .... Jak kichne to jakby mnie ktos na pol rozrywal.... Jedyne co pomaga w ciagu dnia na mdlosci to landrynki mietowe. Poza nimi nie zjem nic slodkiego. Odrzucilo mi moje ulubione ryby, a moja tradycja cotygodniowego wypadu na chinczyka albo kuchie tajska poszla w zapomnienie bo mnie drazni sam zapach ktory roznosi sie wokol restauracji.... Za to moge pochlaniac wszelkiego typu makarony , marchewke gotowana na tony, groszek podduszony na maselku, banany i kiwi. I cos czego nie znosilam .... Watrobke. Chodzi za mna watrobka z cebulka.... Chyba bede musiala zrobic. Hehe
ja mam usg w srode kontrolne. Slyszalam ze mdlosci sa zalezne od poziomu hcg we krwi im wyzszy tym wieksze mdlosci. Dlatego w ciazy mnogiej podobno najbardziej meczy. Jesli to prawda to mam nadzieje ze te mdlosci sa dibrym znakiem
zmykam spac bo tez nie mam mocy, w nocy co chwile sie buze a pozniej caly dzien chodze jak zombie.
Zbliza sie najgorszy okres mojego zycia jak chodzi o sen.... Ja umiem zasnac tylko i wylacznie na brzuchu inaczej sie mecze..... To bedzie ciezkich kilka miesiecy. Bede sie przygotowywac do nieprzespanych nocy
dobranoc!
reklama
R
rojku
Gość
Strasznie już nas dużo Może zrobimy jakąś listę?;-)
No ja czekam na privy z imieniem, wiekiem, tp i liczba cykli staran, wiec jak któraś chce, to pisac prosze