remember.me
Fanka BB :)
No to widze ze te nasze listopadowki wszystkie takie same hehe ja dzisiaj bylam u lekarza rodzinnego dostalam zwolnienie na 2 tyg a pozniej kazal przyjsc w razie potrzeby przedluzyc. Najbardziej sie zmartwil tym ze przy takich bolach i nieprzespanych nocach ja musze sie zrywac po 4 do pracy na 5:30 rano.... Chodze niewyspana, oslabiona, kreci mi sie w glowie, jest mi niedobrze caly czas... Powiedzial ze tak byc nie moze. Mam sie oszczedzac, odpoczywac, wysypiac ile wlezie i dbac o siebie maksymalnie. Jakos sie bardziej mna w tej ciazy opiekuja niz w ostatniej. Chyba powinnam dziekowac Bogu ze pozwolil przeczekac synkowi do 24 tygodnia u mnie.... Szczescie w nieszczesciu bo przed 24 tygodniem jakbym go urodzila to by bylo poronienie i teraz mieli by mnie w dupie. A tak to byl martwy porod i sie mna opiekuja... Mowie Wam dziewczny. Dziwna ta sluzba zdrowia na Wyspach. Kto z niej kiedykolwiek korzystal ten wie. Potrafia leczyc przez telefon, nawet przez tel antybiotyk moga przepisac.... Porazka
dobrze ze mam rosol z wczoraj. Zauwazylam tendencje do przesalania potraw teraz. Wiec wogole nie uzywam soli. Kazdy sobie soli na talerzu hahaha
dobrze ze mam rosol z wczoraj. Zauwazylam tendencje do przesalania potraw teraz. Wiec wogole nie uzywam soli. Kazdy sobie soli na talerzu hahaha