reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

remember.me- ja mam to samo :-D spanie na brzuchu to moja jedyna wygodna pozycja:tak: Więc teraz napawam sie tymi ostatnimi nocami wygodnie przespanymi.W pierwszej ciąży też tak miałam- jakby nie rosnacy brzuch to bym nie wierzyła ze rosnie we mnie mały człowieczek..zero jakichkolwiek dolegliwości. A teraz mdłości (na razie do wytrzymania) okropna senność i straszliwa zmienność humoru co skutkuje ostatnio wybuchami na M, który na szczęście jakoś to znosi..

reklama
Witam,
Wszystkie Listopadowe Mamusie :-) i proszę o przyjęcie mnie do swojego grona :-)
Testowałam 13 marca i pokazały się II kreseczki to były wielkie łzy szczęścia. W tym tygodniu planuje wizytę u lekarza i już nie mogę się doczekać pierwszego USG.
Na chwilę obecną z objawów ciążowych to tylko brak okresu, pobolewający brzuch i senność - między godziną 14-15 jestem nie do życia, oczy same mi się zamykają. Poza tym byłam wielkim łasuchem słodkiego teraz może leżęć obok mnie, za to wędlina i mięsko mogła bym jeść i jeść, na samą myśl ślinka cieknie ;)

Pozdrawiam Was!

Hej dziewczyny

U mnie cos sie zaczyna dziac rano mi mdlo do poki cos nie zjem dzisiaj ledwo do przedszkola doszlam zaprowadzic smrodka wiec jak wrociłam pierwsze co musialam zjesc...
A wczoraj ogladałam Dom i normalnie sie popłakałam na momencie jak mame zabierali do miasta :baffled::sorry2:

Remember uaktualniasz liste czy rojku robi nowa? Co do spania ja mam to samo nie umiem inaczej spac jak tylko na brzuchu w pierwszej ciazy to byl jakis koszmar ze spaniem:dry:

AgaM - Witaj i Gratuluje!!

Kamilka rojku robi w formie tabelki ja pozniej zamieszcze naierwszej stronie, zaraz uaktualnie wpis zeby do niej wysylac privy.

Aha bo nie zrozumiałam jak to ma byc:blink:

Dziewczyny cos mi soie z mozgiem robi haha az sie zaczynam bac ostatnio spalilam mleko bo zapomnialam a wczoraj po wyciagnieciu pizzy zostawilam wlaczony piekarnik i cala noc sie grzal:baffled::dry:

asialo- haha moj maz stwierdzil ostatnio ze chyba on nam bedzie gotowal bo nioe chce glodny chodzic:-D:-D

Rany zjadlam bulke z salata i szynka i normalnie cos mi sie jeszcze chce i nie wiam co:baffled: Jak narazie nie przytyłam ani graMA a w moim przypadku to baardzo wazne:tak:

Witam Was.

Ja też ostatnio nie mogę spać w nocy, budzę się co chwilę, szczególnie nad ranem. Za to w dzień ciągle chodzę śpiąca, zwariować można:-)
Najbardziej męczą mnie mdłości, na razie są na granicy wymiotów, ale czuję, że lada chwila ta granica zostanie przekroczona;-)

Dziewczyny, czy któraś z Was chodzi na basen? Ja byłam parę dni temu, pierwszy raz w ciąży i chciałabym to kontynuować, ale trochę się obawiam przede wszystkim zarażenia grzybicą... a niestety mam skłonności do infekcji intymnych. Zapytam mojego lekarza, ale wizytę mam dopiero 27.03.

I jeszcze informacyjnie, bo nie pisałam: mam prawie 27 lat i mieszkam w Wielkopolsce:-)

mnie wczoraj o 16.00 złapały mdłości, aż poszłam spać do 18.00
potem wstałam zjadłam zapiekanke z makaronem i było ok;-)
ale dziwne te stany, ranne mdłości to u mnie popołudniowe

reklama
ja mam dziś spadek formy... jestem nie wyspana i nerwowa i boli mnie brzuch.... synek nie spał od 2.30 d0 4.45... jeszcze taka brzydka pogoda za oknem :( ogólnie jestem cały czas zmęczona... w pierwszej ciąży byłam pełna energi od samego początku aż do rozwiązania... a teraz jest maaasakra :)

Do góry