reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy listopad 2013

ja tez stwierdzilam ze najlepiej bedzie po swietach... dzis rozmawialam z moim lekarzem umowilismy sie na wizyte dokladnie 2 kwietnia. Kazal mi tez lykac witaminki z kwasem foliowym - femibion 1 ponoc dosc dobre... no i lykam i czekam! :):-)

reklama
czekoladka i caroline to macie termin na moje urodziny :)
A jak pochodzę i ja kilka dni po terminie, to może i ja w swoje urodziny urodzę :)

Burza : zgadza się mam termin chyba na 2 listopada :) A do lekarza idę 21.03 i jak wszystko będzie dobrze to wtedy powiemy wszystkim radosną nowinę :) Nie chcemy narazie nikomu mówić ze względu na moje problemy z tarczycą...

Jesli ktos zaglada na watek z wizytami u gin. pewnie juz wie, ze chcialabym sie do Was dolaczyc. Oryginalnie bylam na liscie pazdziernikowek, na poczatku na 28go, potem po moich blizszych ogledzinach tematu:sorry:) 31szy, a po dzisiejszym USG termin wychodzi okolo 3-5ty listopada :-) No coz, tak bardzo czekalam na ta ciaze ze praktycznie wiemy od tygodna po zaplodnieniu :-)
Mieszkam z moim S. w UK ja 4 lata on dwa razy dluzej ode mnie.
Mam 29 lat i to bedzie moj pierwszy dzidzius :-) choc niestety nie pierwsza ciaza. Takze jak wiekszosc z Was bardzo sie denerwuje czy wszystko jest w porzadku.
Oczywiscie moich obaw nie rozwialo dzisiejsze USG, bo nie bylo jeszcze serduszka. Moze ciaza jest mlodsza, a moze cos jest nie tak ... moj to juz nie moze mnie sluchac, bo jakos nie moge wyluzowac.
Tak czy inaczej bardzo milo mi by bylo do Was dolaczyc :-)
PS. Probowalam pare razy suwaczek umiescic ale chyba cos tam nie kumam :sorry:

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Ja dzisiaj od rana, zajadam się słodyczami,jedynie po nich nie mam mdłości:-D, jak tak dalej pójdzie do chyba będę szersza niż wyższa.
DoMisia1985 ja idę do lekarza 19 marca, chciałabym żeby ten tydzień jak najszybciej minął. A przede mną jeszcze szykowanie 3 urodzin mojego synka, więc weekend będę miała zajęty i może dzięki temu nie będę miała czasu na myślenie o tym czy wszystko w porządku. W sobotę goście i w niedzielę też.
Dzisiaj miałam ogarnąć mieszkanie, ale jakiś leń mnie nawiedził i raczej nic nie zrobię:-).
Czekoladka21 trzymam kciuki za wizytę;-)

Do góry