reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Witam kochane.
Jutka nastepnym razem sie uda. Trzymam kciuki&&
A ja dzisiaj zle sie czuje, boli mnie brzuch dolem, ale narazie nie biore przeciwbolowych bo kest jeszcze do wytrzymania.

A ja byłam dzisiaj u gina. Tak mnie coś swędziało, piekło od kilku dni, a że ciąża, to nie chciałam czekać, żeby coś się TAM działo. NO i okazało się, że jakaś drobna infekcja, może od proszku, albo jakiegoś płynu, a lekarz twierdzi, że kobieta w ciąży jest bardzie wrażliwa.
No i jest pęcherzyk ciążowy, 10 mm. Dostałam skierowanie na badania i mam przyjść za miesiąc. To tyle.

Dziewczyny jestem w ciezkim szoku! Moje malenstwo jest super przyczepione ma 2,4 mm i serduszko pieknie bije! Wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Jedyne co to wielka systa na prawym jajniku ktora boli i nadzieja ze sie wchlonie. Ale ulga :)

ps. Widac ze skorpionek nie? Hihi

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Remember.me super, ze wszystko dobrze z dzidzia:-) szkoda tylko ze ta cysta Cie boli no ale napewno sie wchlonie.
DoMisia ja podobnie jak Ty mam wizyte w nastepnym tygodniu i juz nie moge sie doczekac bo sie bardxo stresuje, chcialabym juz wiedziec czy wszystko dobrze z dzidzia. A i ja tez jestem w 6 tygodniu i 2 dniu ciazy. Czyzbys miala termun na 2 listopada?:-)

Remember.me- super wieści:-) Piękny skorpionek :-)

Ja mam wizytę w tym tygodniu w piątek, ale dlatego że ta operacja była i trzeba sprawdzić czy z maleństwem wszystko dobrze. Liczę na to że serduszko usłyszę i zobaczę fasoleczkę;-)

Dziewczyny jestem w ciezkim szoku! Moje malenstwo jest super przyczepione ma 2,4 mm i serduszko pieknie bije! Wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Jedyne co to wielka systa na prawym jajniku ktora boli i nadzieja ze sie wchlonie. Ale ulga :)

ps. Widac ze skorpionek nie? Hihi

Super skorpionek! :)

Dziewczynki, a może by tak założyć następujące wątki: jeden ze zdjeciami szkrabów - na razie takich z usg, a potem swiezynek po narodzinach; a drugi temacik z kalendarzem: kiedy kto ma wizyte, potem testy glukzowe itp, a po wizytach aktualizacje w kalendarzu co nowego slychac u okruszkow? Albo po prostu taki kalendarz wstawic w pierwszym poscie w watku wizytowym?

reklama
Do góry