reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Mam wierciocha w brzuchu..cały czas jestem głodna! zjadłam dzisiaj: kanapki z miodem, bigos, kurczaka z pieczarkami znowu bigos i przegryzanie mandarynkami między czasie i na sam konie lody..:szok: Nie panuje nad tym.. I co siedzę piszę i dalej głodna jestem! :szok:
Idę spac by uśpić głoda :-D Dobrej nocy !;-) &&&&za jutrzejsze wizyty

Czesc dziewczyny :)
Witaj akilegna wsrod listopadowek-gratulacje :-)
To i ja Wam opowiem. Mam prawie 30 lat i cale zycie nienawidze pomidorow. Chcialam sie juz wilokrotnie nauczyc je jesc, bo sa zdrowe i bardzo dobre gdy sie odchudzasz itd itd. I nigdy w zyciu nie zjadlam ani jednego pomidora -NIC! a od dwoch tygodni tylko nimi sie zajadam. Jem je na sniadanie i kolacje. Dokrajam sobie do pizzy ktora pieke, dodaje do salatek i zapiekanek. Poprostu masakra. Moj S. patrzy na mnie z niedowierzaniem i juz zaraportowal nawet o tym mojej mamie :) Ta to dopiero byla zdziwiona :) Druga z takich zabawnych rzeczy to majonez. nigdy go nie lubialam i zawsze mnie od niego odrzucalo :) a teraz wszystko smaruje majonezem :) czy pasuje do potrawy czy nie :-D pychotka:-)
Jakies smieszne rzeczy sie dzieja :-)
Po za tym innych objawow nie mam oprocz zaparc tak jak Wy i wzdec i takich podobnych ...:zawstydzona/y:

Witam wszystkie przyszłe mamy!

Chciałabym dołączyć do Waszego grona - wg moich wyliczeń termin na 17 listopada. Jutro wybieram się do lekarza, choć wiem że pani doktor może nic nie dojrzeć, ale przyszły tata się uparł i koniec :) to moje drugie dziecko.
Przed nami osiem spokojnych, nudnych miesięcy .. ! :D

Cześć Dziewczyny! Według wyliczeń mojej pani doktor mój termin to 6 listopad. Dziś po raz pierwszy dopadły mnie zawroty głowy, dziwnie się czuję, ale to podobno normalne w 5-6 tc.

Dziś mnie tak strasznie boli głowa :( nie wiem jak sobie z nią poradzić, nie chcę brać leków a w pracy trzeba siedzieć :(

Witam wszystkie nowe mamusie:-) Super że jest nas coraz więcej :-)
Dzwoniłam do mojego gin. I jednak nie w piątek a dzisiaj mam wizytę, bo on wtedy nie da rady. Powiedział że już powinno być widać więc mam nadzieję że zobaczę dziś te moją fasolinkę:-) Proszę o &&& żeby wszystko było dobrze ;-)

Marys25- mnie tak głowa bolała w pierwszej ciąży w I trymestrze. Nie cały czas ale chyba 2-3 razy zdarzyły się takie 2 dniowe mocne bóle jakby migrenowe. Ja brałam Apap bo nie dałam rady wytrzymać. Omal nie gryzłam ścian z bólu. Moją mamę też tak bolała jak była z moim bratem w ciąży. Więc kto wie może będziesz miała syna:-) U mnie się to sprawdziło hehe

Witam,

w zasadzie jeszcze nie jestem w ciąży, a na etapie starania, jednak w ramach motywacji i autosugestii czytam sobie Wasz wątek. Mamy z mężem już 4 letniego syna, a poprzednia ciąża to cała historia.

marys25 jeżeli boli cię głowa (mnie bolała przez miesiąc zaraz po 4 miesięcznych całodniowych nudnościach :baffled:) możesz wziąć sobie APAP lub Paracetamol mnie lekarz powiedział, że lepiej sobie zażyć tą tabletkę niż się cały czas męczyć, bo to wyczerpuje organizm :tak:
Pozdrawiam

reklama
Do góry