reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy listopad 2013

A poza tym jestem kosmetologiem, mieszkam w UK, a jak chodzi o pasje mialam ich troche
laugh.gif
Gralam na pianinie, gitarze, spiewalam, tanczylam, a obecnie pozostaje przy zajeciach plastycznych typu dekoracje, kartki itp.
yes2.gif

reklama
A propos konfliktu, myślicie że powinnam się martwić? Otóż ja mam grupę A RH-, mąż A RH +, synek ma A RH+, w ciąży chyba 3 razy miałam badane przeciwciała, żadnych nie wykryto, po porodzie dostałam immunoglobinę. Więc moje pytanie, czy teraz powinnam się martwić konfliktem, czy raczej nie. Pytanie szczególnie kieruję do meago.

Witajcie dziewczyny;-)
Mam nadzieję że i mnie przyjmiecie..;-) Dzisiaj skończyłam 5 tydzień. To moja druga ciąża. Mam synka 6 miesięcy skończył 4 marca. To maleństwo w pełni świadomie poczęte, jednak myśleliśmy ze nic z tego nie będzie i starania zaczniemy od wakacji. A tu taka niespodzianka:tak: Wszystko było by super, tylko właśnie tydzień temu miałam operecję- wycieli wyrostek i przy tym zapalenie prawego jajnika..Jak na razie wszystko jest ok. Choć lekarze wątpią że uda mi się donosić... Poczytałam jednak co nie co na necie i wiem że jest dużo kobiet które miały wycinany wyrostek w ciąży i z dzieciaczkami wszystko ok. więc staram się być dobrej myśli..W przyszłym tygodniu mam wizytę i zamierzam na niej zobaczyć pięknie bijące serducho, bo jak na razie widziałam pęcherzyk ;-)
Z moich obliczeń termin wychodzi na 3 Listopada, lekarz pewnie da na 7 A znając życie i tak urodzę ( jeśli wszystko będzie dobrze) przed terminem ;-)

czesc dziewczyny,
wszystko wskazuje na to, ze mam malego czlowieczka w sobie, jest to moja druga ciaza, synek ma juz 2,5 roku :) i jest najwspanialsza przygoda mojego zycia.
podobnie jak maddlena - mam grupę A RH-, mąż A RH +, synek ma A RH+, po porodzie dostalam immunoglobinę.

niestety nie tym razem :(
życzę wam cudnych 9 miesięcy!
i trzymać kciuki by się i nam udało

Ostatnia edycja:
Rojku! Pozdrow mnie w 1000 poscie :rofl2:

ja chyba sie jutro wybiore na emergency jak mi bol nie ustapi bo dzisiaj przeszedl sam siebie.

NO I JESTEM :) zgodnie z zapowiedzią... dwie kreseczki choć jeszcze słabo widoczna... przypomina mi się moja pierwsza ciąża... było podobnie:) okresu brak samopoczucie dziwne... brzuch nieco pobolewa wzdęcie się skończyło i .. spać się chce...apetyty jak na razie ogromny :) Powtórzymy za kilka dni test a do lekarza chyba zapiszę się dopiero po świętach... Pozdrowienia z Okazji Dnia Kobiet!! Choć za oknem w tej podkrakowskiej prowincji nie za ciekawie... leje jak z cebra.. :);-)

reklama
Ale super że nas coraz więcej :-) witam nowe brzuchatki.

Ja dzisiaj mam pełno powera do roboty ale pewnie jak wrócę do domu to znowu oklapnę i nic nie zrobię. Weekend mam wolny to jakoś sie musze zmobilizować do sprzątania tym bardziej że mój Ł ma popłudniówki to i tak mi się będzie nudziło.

Na co macie dzisiaj ochotę? Ja zjadłam juz kabanoski i poprawiłam Prince Polo :-D

Do góry