reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Siema Dziewczyny.... Cezka noc za mna. Co chwile budzil mnie bol... Dzisiaj jade na emergency... Trzymajcie kciuki....:-(

reklama
Witajcie;-)
Ja jak na razie czuje się super, zresztą poprzednią ciąże też bezobjawową miałam;-) Jedynie co to poprzednio jak nie lubię słodkiego tak miałam wtedy straszny apetyt na wszystko co słodkie, a pączki to już w zatrważających ilościach schodziły:zawstydzona/y: Teraz na słodkie ochoty nie mam, a wręcz jak o tym myślę to awers mi się włącza :-p Aa i strasznie piersi mnie bolą a szczególnie jedna :-D To też dla mnie nowość, ale fajnie w końcu wiem przy najmniej że ktoś tam się rozgaszcza ;-)

Remember.me- &&&&

meago dziękuję za odpowiedż. Jeśli masz czas i ochotę to mogłabyś tak PO POLSKU opisać.

Wiecie, nie dowierzałam, czy to faktycznie ciąża i powtórzyłam dzisiaj test. Bo faktycznie, dopóki brzuch nie rośnie, dzieciątko się jeszcze nie rusza, to tak jakoś nie ma namacalnych dowodów na to, że rzeczywiście KTOŚ tam w środku mieszka. W pierwszej ciąży chodziłam prywatnie do lekarza, USG miałam robione co miesiąc, teraz chyba będę chodzić do tego samego, ale na NFZ, a wtedy chyba nie robią co miesiąc. A szkoda, BO jak widziałam ruszającą cię dzidzię, to wiedziałam, że wszystko ok.

Ja też w pierwszej prywatnie chodziłam, teraz też bym chciała do tego samego gin. ale to nierealne raczej bo przy Małym tyle kasy idzie ( w tym na mleko) że muszę znaleźć jakiegoś na NFZ..tyle że myślę że od czasu do czasu dla pewności przejdę się do tego mojego bo mam do niego zaufanie..a niestety nie przyjmuje na NFZ..Mi też właśnie tego będzie szkoda..bo mam chyba z 5 zdjęć z USG i pamiątka jest no i pewność była ze wszystko dobrze:tak: A teraz to nie wiem jak to będzie

Dzień dobry:-)
Witam nowe listopadóweczki, fajnie że nasze grono się powiększa:-)
remember.me trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze;-)

U mnie dzisiaj za oknem okropna pogoda, zima wróciła:wściekła/y:.
A ja musiałam dzisiaj pozałatwiać sprawy i to na dodatek musiałam wziąć ze sobą synka, który mi się rozchorował.:wściekła/y:
Niestety nie miałam go z kim zostawić, mąż na dyżurze a rodzice i teściowie mieszkają w innym mieście, i teraz się martwię żeby się bardziej przez tą eskapadę nie rozłożył. W ogóle taka jestem dzisiaj zła że z nerwów to mi się płakać chce :wściekła/y:.

reklama
Witam.
Zatem i ja dolacze do grona listopadowych mam :) termin z różnych kalkulatora wypada miedzy 31.10 a 4.11 także więcej wskazuje ma listopad. Mam juz prawie 10miesieczna Corcie, dla której chcieliśmy postarać się szybko o rodzeństwo no i się udało :) wizytę potwierdzajaca mam w środę, będzie to dla mnie nowość bo pierwsza ciążę i poród przeżyłam w Holandii :)

Do góry