reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja bym powiedziala o sobie pingwin,ale maz nazwal mnie kaczucha xD

Zgaga.. moja przyjaciolka :-) ja pilam hektolitry wody lekko gazowanej,a gdy po odbijaniu sie nie przechodzilo, to ssalam rennie, jak reka odjal! :-)

Wlasnie wsunelam dwa jablka, mniam!

Dziewczyny, jak myslicie, czy jak nie urodze do terminu to moge isc do szpitala tego 4.11? Kurcze,to rozwarcie nie daje mi spokoju, dlugo mozna chodzic z takim rozwarciem?
W polowie ciazy musialam ten pessar zakladac,bo szyjka nie dawala rady, a teraz tak wolno 'puszcza' haha

Gratuluje spadku cisnienia.. Niestety bycie w szpitalu w ciazy to najgorsze co moze byc, my z Synkiem troszke przelezelismy i prawie umarlam z niepokoju o Maluszka.. Niema to jak w domku dochodzic do siebie i oczekiwac tego upragnionego dnia porodu

Ja dziś się wyspałam, na siusiu byłam tylko dwa razy, sukces. Dziś dzwoniłam jeszcze do mojej położnej i pytałam odnośnie tego znieczulenia i kiedy można wstać. Potwierdziła to, że o znieczuleniu decydują anastezjolodzy, czy wstanie się za 8 , 12 czy 24 godziny.
Ja dziś zakończyłam temat sprzątania, jutro ostatnie gotowania, spr torby, a w weekend mega relaks.

Mój gin jak byłam chora w 37 tygodniu kazał mi koniecznie iść do lekarza internisty, bo przeziębienie w ostatnim miesiącu ciązy trzeba koniecznie wyleczyć i z reguły stosuje się antybiotyk. Jeśli dziecko zaczęłoby sie rodzić to musiałoby dostać antybiotyk jeśli matka byłaby chora. Potwierdził to potem internista, dlatego proponuję Wam wizytę u lekarza. Ja też leczyłam sie domowymi sposobami, miałam zwykłe przeziębienie, ale ze względu na ciąże musiałam wziąć antybiotyk.

maagosia
ja też jestem cała mokra w nocy, majtki też mam wilgotne i wydaje mi się, że mi wody odchodzą.

Rany w weekend będę już panikować !!!

Dziewczyny witam po nie obecności... Ja już rozpakowana... :d urodziłam 20 października w 36 tygodniu, 19 w nocy odeszły mi wody.... Synek ma się dobrze dziś wyszliśmy ze szpitala, ważył 2580 i 50 cm długi... Niestety trochę spadł z wago i obecnie waży 2360 g... Wszystko jest w porządku... :d

reklama
Do góry