reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja bym powiedziala o sobie pingwin,ale maz nazwal mnie kaczucha xD

Zgaga.. moja przyjaciolka :-) ja pilam hektolitry wody lekko gazowanej,a gdy po odbijaniu sie nie przechodzilo, to ssalam rennie, jak reka odjal! :-)

Wlasnie wsunelam dwa jablka, mniam!

Dziewczyny, jak myslicie, czy jak nie urodze do terminu to moge isc do szpitala tego 4.11? Kurcze,to rozwarcie nie daje mi spokoju, dlugo mozna chodzic z takim rozwarciem?
W polowie ciazy musialam ten pessar zakladac,bo szyjka nie dawala rady, a teraz tak wolno 'puszcza' haha

Gratuluje spadku cisnienia.. Niestety bycie w szpitalu w ciazy to najgorsze co moze byc, my z Synkiem troszke przelezelismy i prawie umarlam z niepokoju o Maluszka.. Niema to jak w domku dochodzic do siebie i oczekiwac tego upragnionego dnia porodu

Ja dziś się wyspałam, na siusiu byłam tylko dwa razy, sukces. Dziś dzwoniłam jeszcze do mojej położnej i pytałam odnośnie tego znieczulenia i kiedy można wstać. Potwierdziła to, że o znieczuleniu decydują anastezjolodzy, czy wstanie się za 8 , 12 czy 24 godziny.
Ja dziś zakończyłam temat sprzątania, jutro ostatnie gotowania, spr torby, a w weekend mega relaks.

Mój gin jak byłam chora w 37 tygodniu kazał mi koniecznie iść do lekarza internisty, bo przeziębienie w ostatnim miesiącu ciązy trzeba koniecznie wyleczyć i z reguły stosuje się antybiotyk. Jeśli dziecko zaczęłoby sie rodzić to musiałoby dostać antybiotyk jeśli matka byłaby chora. Potwierdził to potem internista, dlatego proponuję Wam wizytę u lekarza. Ja też leczyłam sie domowymi sposobami, miałam zwykłe przeziębienie, ale ze względu na ciąże musiałam wziąć antybiotyk.

maagosia
ja też jestem cała mokra w nocy, majtki też mam wilgotne i wydaje mi się, że mi wody odchodzą.

Rany w weekend będę już panikować !!!

Dziewczyny witam po nie obecności... Ja już rozpakowana... :d urodziłam 20 października w 36 tygodniu, 19 w nocy odeszły mi wody.... Synek ma się dobrze dziś wyszliśmy ze szpitala, ważył 2580 i 50 cm długi... Niestety trochę spadł z wago i obecnie waży 2360 g... Wszystko jest w porządku... :d

reklama
Do góry