reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Gusiak mocno ksiuki trzymam!! zebys przynajmniej mogla w domku lezec i czekac na szczesliwy listopad bo maly napewno da rade :tak:

dehaira a Ty opowiadaj, wnioskuje ze naszczescie wszystko gra?!

znowu boli mne brzuch, budzilam sie w nocy, maly malo fika obym do srody dala rade :-(

Nikt nie ma takiej tesciowej, ktora w swieto - jedyny wolny dzien kiedy w koncu z mezem jestesmy sami (jego siostra mieszkajaca z nami pojechala do chlopaka na kilka dni) i jest to dzien kiedy chcemy pospac, potulic sie i w ogole,a ona o 7:30 dzwoni ze ma za malo miejsca na komputerze i nie wie co ma robic i maz o 25 min z nia rozmawia a ona tepa sztuka!!!! no ja p%%$@ to juz jest szczyt!

mam nadzieje ze Wasz dzien bedzie milszy i tego Wam zycze dziewczynki!

reklama
przepraszam dziewczynki za mala prywate:zawstydzona/y: choc oryginalny termin mialam na grudzien, z usg na listopad a z przodujacego lozyska (na razie) na pierwszy tydzien listopada - chcialam napisac cos:zawstydzona/y:

Gusiak - bardzo bardzo bardzo Cie rozumiem, ja bylam w bardzo podobnej sytuacji tydzien temu! tez szpital, zatrzymanie akcji porodowej, sterydy dla Mlodej i pobyt w szpitalu,
powiem Ci jedno - jestes POD FACHOWA OPIEKA i zadaniem personelu teraz jest ciagle uspokajanie mamusi - to bardzo duzo daje! pytaj o wszystko, absolutnie o wszystko, niech wiedza o kazdym skurczu ktory Cie nie pokoi
u Ciebie jest jeszcze gorzej bo szyjka krotka - u mnie w kazdym momencie moze sie zaczac skracac co przy przodujacym lozysku jest bardzo niebezpieczne.. ale ja jestem juz w domku, nakaz lezenia ale w domku
i Tobie sie uda, a Coreczka poczeka na odpowiedni moment, ja przestalam panikowac po 3 dniach dopiero.. bo i tak powiedzialam sobie ze nie ma sensu - stres powoduje jeszcze gorsze skurcze - takze, spokojnie, nie placz, badz dzielna i pamietaj ze szpital to najlepsze miejsce gdzie mozesz byc i jestem pewna ze maja tam doskonala opieke dla takich wczesniaczkow gdyby co a po sterydach Twoja Niunia ma wieksza szanse, buziakuje i pozdrawiam :*

Witam sie kochane z kawusia, maz robi mi wlasnie jajecznice na boczku, a ja leze i pachne:tak:Planowałam lezec i byczyc sie cały dzien, ale ja tak nie potrafie, wiec zjem i pewnie zaraz wstane.
Ja tez chce kupic szafe ale bardziej dla siebie niz dla małej, ona ma komode, Idealna jest ta na zdjeciu z Ikei ale ja jeszcze lustro bym chciała w niej.Kurde juz 26 tydzien...nie wydaje Wam sie , ze za oknem czuc juz po troszku jesien:-)Mam takie wrazenie...

gusiak odpoczywaj :*

my zaraz jedziemy do znajomej ktora ma połrocznego chlopaka i jade po dwa kombbinezoniki i kilka coiuszków dla juniora :) później sie pochwale :))

miłego dnia dziewuszki odpoczywajcie dzis :)

Hej laski:)

Zjadlam sniadanie i witam sie z kawa:tak:

laperedhil- zatlucz ja patelnia przez telefon!!! hehe a swoja droga ja mialam tak z tesciem zawsze jak wypil to wydzwanial do meza i mu glindzil czasem to mnie chcialo rozerwac nie raz sie zdarzylo ze w trakcie bara bara... i wkoncyu raz nie wytrzymałam i zabralam sluchawke mezowi i mu mowie" Ze rozumiem jego problemy ale niech on zrozumie nas ze jestesmy mlodzi i chcemy sie pobzykac!! i wlasnie nam przeszkadza!! " a wtedy akurat film ogladalismy mowie Ci zadzialalo juz nie zadzwonił nigdy wiecej przed 10 rano i po 20 na wieczor :-D:-D:-D:-D

Tili trzymaj sie w dupaku jak najdluzej:tak: jesli wyjdzie ten blizszy u ciebie termin bedziemy mialy dzieciaki z tego samego czasu.. teraz najwazniejsze zeby malusia posiedziala w brzuszku jeszcze:tak:

Kamilka - moja jest niezniszczalna, na nia to nie dziala :-D moze i w trakcie bzykanka z synkiem gadac uda ze nie wie o co chodzi :tak: jest nienormalna! a M chcial zebysmy tam skoczyli teraz na jeden dzien - przegryzlabym chyba jej gardlo :-p

Tiluchna uwazaj na siebie !! kciuki mocne za wszystkie kobitki muszace lezec coby min do 37 wytrzymac!

reklama
Do góry