reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Jeny jak mnie mdli:(

Jolka tylko my sie przeprowadzalismy zeby byc razem a teraz znow taka praca ze od pon do wt siedze sama:(
Co do dnia ja tez dzis zrobilam wszystko:) maz tylko podlogi umyje i weekend jest nasz:)

Ja juz wszystko mam jeszcze dokupie wkladki pizame i podklady i dla maluszka wode morska i git:)

reklama
Mój m właśnie kosi trawę wygnałam go a wcześniej mi wysprzątał pokój.Ja teraz jakoś przez ten weekend będę mniej dostępna bo będziemy szykować nasz pokój bo u nas Nadzia będzie sobie spać a jeszcze jest to święto a że mieszkam blisko kalwarii Zebrzydowskiej i trwaja tam uroczystości już od poniedziałku to napewno na coś się wybiorę.
W pokoju wymieniamy meble, wprawiamy kaloryfer i będziemy malować myśle że w 2 tyg. się wyrobimy.Koszt około 3-3,5tys. :szok:

Gusiak trzymam kciuki oby wszystko było ok.
czekoladka my będziemy robić remont pokoju w pazdzierniku i jestem przerażona tym jakie są ceny wszystkiego:szok::confused:
ale na pocieszenie i poprawę nastroju wybrałam dziś panele do pokoju i się zakochałam w 2 wzorach i teraz mam dylemat które
2big.jpg

3big.jpg

Kinia a gdzie te maty????
pewnie na wątku zakupowym

Gusiak- współczuję :/, ale staraj się jak najmniej denerwować, bo nerwy wpływają na dzidziusia, mam nadzieję, że mała zostanie w brzuszku jak najdłużej. Jesteśmy z Tobą, trzymamy kciuki!

gusiak trzymaj się! jak założą pessar będzie lepiej, no i płucka szybciej się rozwiną, trzymam kciuki żeby było dobrze i jak najdłużej w dwupaku !

reklama
Do góry