reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

A co tu się dzieje!? Pusto okropnie :szok:

Wróciliśmy właśnie z przejażdżki. Byliśmy na wyścigach konnych, a potem na ryneczku w Krakowie. Tłumy niesamowite!

Tiluchna ze staraczek Cię kojarzę :) 3mam kciuki, żebyś dotwała w dwupaku jak najdłużej

Gusiaczku zdawaj często relację, bo osiwiejemy z nerwów. Buziaki i tulę!

reklama
witajcie

ja jakoś nie mam weny ostatnio i jakiś nastrój mnie dopadł... tak się ciągnie dzień za dniem... no i szukam już od tygodnia sukienki na wesele w wrześniu i nic nie pasuje :no: więc jestem na etapie: ale ze mnie wieloryb...

annie. ja tez na tym etapie jestem
Zobaczylam sie na filmiku z dziś i jestem załamana. Od tej pory nie dokumentuję tej tragedii :no:

Dziewczyny- ja już w czerwcu na weselu wyglądałam jak wieloryb:-D ale walić to, najważniejsze zdrowie dzieciątka, a wagę się zrzuci po porodzie!
Tiluchna, Gusiak- trzymamy kciuki za jak najpóźniejsze rozpakowanie się!:tak:

Moja teściowa ma dziś imieniny. Byłam u niej, nawet dość miła była. Teściu też zero zaczepek. Pochłonęła go chyba sprawa kradzieży. Miał nockę z wczoraj na dziś i okradli mu samochód i uszkodzili kierunkowskazy i światła. Straty nie przekraczają wg mnie 500 zł, bo to stary polonez. A do tego sam jest sobie winien, bo go nie zamknął:-D I młodzież urządziła sobie imprezę w starym gruchocie:laugh2: A ja mam dziś swędzący dzień. No przez cały dzień bym się tylko po brodawkach drapał, tak swędzą:angry:
Kinga- oj czuć już jesień! Uwielbiam ją!:-)

dziewuszki dorzucam ciuszki które zakupiłam od kolezanki za grosze :) i to ostatnia tura ciuszków ktore kupilam mam już ful wyprawkę z ubranek wiec musze przystopowac :) za tydzien po wózek i materazc i przewijak..i bedziemy gotowi :)

rojku ja już zwątpiłam jak się zobaczyłam w stroju kapielowym jakiś miesiąc temu :baffled:

wiem że sie zrzuci i wogóle ale chciałabym jakoś wyglądać skoro to większa impreza przed porodem a wszystko wskazuje na to że będę musiała przywdziać wór pokutny - no oczywiście jeśli będzie w odpowiednim rozmiarze :confused2:

No ja generalnie wygladam tez okrągluśko na co by nie spojrzeć. Ale wiecie kula to kształt idealny.... :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,
annie. uśmiałam się z tych kanapeczek nocnych :)
Nie przejmujmy się wyglądem, kurcze - faceci w naszej sytuacji wyglądaliby jak mamuty. My i tak mamy ten swój urok osobisty, który nas ratuje ;) fakt, z sukienkami w naszej sytuacji na jakąś okazję jest ogromny problem. Ale sprawdzają się takie sukienki (niekoniecznie ciążowe) w gumkę pod biustem a dalej luźno opadające. Może coś uda się znaleźć na wesele z tego typu...

Gusiaczku i Tiluchna trzymam kciuki za późne i szczęśliwe rozwiązanie.

Ja od kilku dni mam silny ból po bokach na wysokości bioder - nie mogę się nijak ułożyć. Na leżąco źle, na siedząco też. Ciągnie, boli, jakby ktoś kijem zdzielił. Pewnie się wszystko rozciąga, ale jest to niemiłe. Zaczynam czuć poważnie ciąże - kończy się 6. miesiąc i książkowo zaczyna dawać mi się w kość ciężar brzuszka, ciężko mi dłużej chodzić czy stać, doszedł ten dziwny ból i czuję się zmęczona. A chyba upały wracają, masakra. Rano czuć już powiew jesieni - też lubię złotą polską... cudowny czas na grzybobranie, które uwielbiam, pewnie na początku września się wybiorę.

Martwię się, bo mój brat pojechał na 2 tygodnie do Egiptu z rodzinką - oby szczęśliwie pobyt im minął.

Dziś M ma wolne - mamy parę spraw do załatwienia a potem chyba błogie lenistwo, na wiele nie nadaję się ostatnio :/
Dobra, idę jakieś śniadanko wciągnąć :) buziaki i miłego dnia

Do góry