Witam,
annie. uśmiałam się z tych kanapeczek nocnych
Nie przejmujmy się wyglądem, kurcze - faceci w naszej sytuacji wyglądaliby jak mamuty. My i tak mamy ten swój urok osobisty, który nas ratuje
fakt, z sukienkami w naszej sytuacji na jakąś okazję jest ogromny problem. Ale sprawdzają się takie sukienki (niekoniecznie ciążowe) w gumkę pod biustem a dalej luźno opadające. Może coś uda się znaleźć na wesele z tego typu...
Gusiaczku i Tiluchna trzymam kciuki za późne i szczęśliwe rozwiązanie.
Ja od kilku dni mam silny ból po bokach na wysokości bioder - nie mogę się nijak ułożyć. Na leżąco źle, na siedząco też. Ciągnie, boli, jakby ktoś kijem zdzielił. Pewnie się wszystko rozciąga, ale jest to niemiłe. Zaczynam czuć poważnie ciąże - kończy się 6. miesiąc i książkowo zaczyna dawać mi się w kość ciężar brzuszka, ciężko mi dłużej chodzić czy stać, doszedł ten dziwny ból i czuję się zmęczona. A chyba upały wracają, masakra. Rano czuć już powiew jesieni - też lubię złotą polską... cudowny czas na grzybobranie, które uwielbiam, pewnie na początku września się wybiorę.
Martwię się, bo mój brat pojechał na 2 tygodnie do Egiptu z rodzinką - oby szczęśliwie pobyt im minął.
Dziś M ma wolne - mamy parę spraw do załatwienia a potem chyba błogie lenistwo, na wiele nie nadaję się ostatnio :/
Dobra, idę jakieś śniadanko wciągnąć
buziaki i miłego dnia