reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
już wiem, że dzis zawitam do biedry po to cudo zielone pycha musi byc

u mnie dzis tarta z kurczakiem, cukinią i kurkami
czytaj- co magda znalazła w lodówce ;-)
troche oszukuje bo na cieście francuskim, nie miałam siły na robienie prawdziwego ciasta do tarty

Kinga ja sie też topie... poszłam z kolezanką z bloku na spacer z jej połrocznym bobo i mi pot po nogach leciał szok normalnie

weszłam dzis na wage i mam 0,8 kg mniej chyba wypociłam to. w te upaly mało jem tylko pije. w przyszłym tygodniu mam wizyte i jak gin pozwoli sypiemy nad morze do kumpeli domku. oby było chłodniej, bo jak takie upały to ja sie na plaze nie pisze. ale rybek sie doczekac nie moge- dorszyk codzień, trzeba nadrobic kilogram hahaha
do tego wszystkiego mam alergie- od zawsze, tylko od zawsze mogłam brac leki a teraz lepiej ich unikac wiec sie mecze i kicham z 10 razy pod rząd, az brzuch boli
nie zycze nikomu

ponarzekałam.

avocado mamy tego samego meza?? :-D:-D:-D

ursula juz mu zapowiedzialam ze jak nie ruszy z odmalowaniem to codziennie bede sie przewracac na sciany z roznymi plynami i markerami :-)

Ja już po wizycie, napiszę tutaj szybciutko - wszystko dobrze, mały obrócił się główką na dół, wielkością jest na 25 tydzień. No i dostałam skierowanie na sławną glukozę :-) A i ucieszył się mój lekarz, że przytyłam - dobrze, że ktoś się z tego cieszy;-)

avocado - cieszę się, że z mężem udało Ci się wszystko ustalić. Facetom to trzeba dawać jasne komunikaty;-)
nonek - no zdecydowaliśmy się na Koalę, bo słyszałam o niej dobre opinie, można chodzić w niedzielę i w sumie jest blisko. Na a w Żeromskim nie było już miejsc.

Marzę o hamburgerze :sorry:

Hej. Taki żar z nieba a mnie boli gardło i mam katar:szok: mały coś się mniej rusza w te upały:-(My jutro mamy 3 rocznicę ślubu, ciekawe czy mój G chociaż pamięta.

ja dzisiaj odpadam mam tak meczacy dzien ze juz bym poszla spac chetnie ... Poszlam po Adama to ledwie wrociłam bo tak mi sie w glowie kreciło:no: goraco jak w piekle:baffled:
Adas dzis nawet na chwile nie dal mi sie polozyc od przyjscia ciagle wola jesc a jak tylko zje to leci sie zalatwic dzis to chyba z 5 razy mu dupsko wycieralam :crazy:

Potem troche ogarnelam to wbilam sobie malutkie szklo w piete:wściekła/y: jak je wyjelam to chcialam sie polozyc to zawalil sie stelaz:angry: muszalam sciagac materace i poprawic sruby bo byly nie dokrecone:angry:

avokado- jeju jakim cudem tesc czy tesciowa sie na ciebie drze:angry: na mnie jakby tesciu sp. czy tesciowa glos podniosla to chyba bym ja zjadla!!!!!!!!
co do meza moj ostatnio ciagle mi mowi ze mnie kocha i jak tam brzuszek ale ogolnie wiecej ma do opowiedzenia co u niego niz zainteresowac sie nami... ale narazie go tlumacze ze nowa praca musi sie skupic itd a ja calkiem dobrze sie czuje to nie chce zawracac mu glowy ale chyba i mnie czeka teraz z nim rozmowa ze i tak ma na tyle wolnosci w pracy i po za nia bo od pon do pt go w domu nie ma ze jak przyjezdza to mogly z nami troche pobyc a nie zalatwiac jakies swoje sprawy:no:

Ja czekam ze sie troche ochlodzi bo chce sie wybrac na jakies zakupy dla synka i juz dla siebie na okres karmienia itp... ale w takim skwarze sie nie da bo w momencie slabo:crazy:

reklama
Czekoladka ciśnienie nie takie złe. O nadciśnieniu w ciąży mówi się jak wartość jest> 140/90. A jakie do tej pory miałaś wartości? i jakim rodzajem ciśnieniomierza mierzysz? bo jak mierzyłam mamy ciśnieniomierzem elektronicznym, to w ciągu 10 min wartości różniły się nawet o 30-50, a to duży błąd pomiaru.

Do góry