reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Gusiak kochana jutro wychodz stamtad! Oszukali Cie jak to w naszej sluzbie zdrowia bywa niestety. Dasz rade 1 dzien.

Akaiah - jakis order Ci maz szykuje czy cos? JA Cie podziwiam ile dajesz rade wytrwac!

MAdzia - pisalam juz - dbaj o siebie, zwolnij odpocznij i bedzie dobrze :tak:

ja jutro ide zeba leczyc kanalowo - i wiem ze bez znieczulenia bo nie chca mi dac wiec juz moj brzuch zaczyna odpowiednio reagowac, jutro zemdleje chyba przed gabinetem :-(
no i zabralam sie za prace licencjacka, w takie 1,5 tyg chyba dam rade napisac? :-D:-D wiem ze mi sie uda, poki co mam strone tytulowa i na dzis sie zmeczylam ;-) po podrozy do Wawy i spowrotem dzisiaj czuje sie caly dzien wypompowana totalnie.

Przyjechał mój mąż, pogadaliśmy, zrobiło mi się lepiej, zjadłam kolację, którą mi przywiózł-kaczkę z kaszą gryczaną i ogórem kiszonym, objadłam się masakrycznie, a cukier w normie :-)
laperedhil ja też się zabieram za pracę licencjacką, właściwie to już drugi rok :)) Może mi się uda, jak już będę w domu, właściwie to pierwszy rozdział już mam:)))

laperedhil ja napisałam w dwa tygodnie, ale oczywiście się ociągałam ;D Ogólnie, to jeden cały dzień poświęcałam na jeden rozdział, więc trzymam kciuki! :*
Guciak wracaj do domku, w domku najszybciej się nabiera sił :*

ja też wyrobiłam się w kilka tygodni z pracą licencjacką(również potrzebowałam 2 lat żeby się za nią wziąć)... najgorzej zacząć, a później z górki :)

Cześć dziewczynki :) Witam nowe mamusie :)
kaskaleczna przykra sytuacja z rodziną :(
akaiah dzielna jesteś :) daj znać jak będą wyniki.
gusiak przykro mi że musisz zostać, ale jutro już za chwilkę, kaczki zazdroszczę :)
Aga wszystkiegonajlepszego :)

magda poznań oszczedzaj się ! nie ma to tamto !

lapherdil - order nie ale ciągle powtarza ze jestem dzielna i wytrwała, i ze sobie poradze. wspiera mnie bardzo. jestem mu wdzięczna. powiedzial ze jutro mi ugotuje pyszny rosołek ze ja mam lezeć i sie nie ruszac. no mielismy jechać do kina jeszce jutro bo mamy darmowe wejściówki ale to zalezy od mojego stanu zdrowia.

dzięki dziewczyny za wsparcie.jestescie kochane .juz mi troche lepiej ale dalej krew ze mnie cieknie.ale psychicznie dalej ciężko. bo jestem umęczona i ciagle martwię się o dzidziusia i o to czy to cholerstwo znowu nie wróći.

zadowolona jestem z tego ze mój lekarz jest na prawde spoko. pomógł mi wstać z "samolotu" , ciagle pytał jak się czuje , żartował i ciagle zagadywał żebym nie myślała o torbielu i o bólu i samo to żę wspierał ze jeszcze trochę zostało , ze tylko chwilke jeszcze.

kochane mam nadzieje ze minał wam dzien lepiej :) lece spać buziaki dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Magda trzymaj się. Na pewno będzie dobrze. Leżenie pewnie męczące na dłuższą metę, ale w szczytnym celu, więc nie załamuj się. Trzymam kciuki.

Akaiah tulę.

Miał być miły dzień, a mój M zachował się jakbym wcale nie miała urodzin... ehhh. Szkoda słów. Walę focha i idę się kąpać. Buziaki i dzięki za życzenia :*

Do góry