reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Gusiak88 nie chciałam akurat Tobie biedaku smaka narobić, jakoś tak samo wyszło :) nieźle z wagą szalejesz, ale jak tu przytyć, jak takie oszczędne to żywienie prowadzisz...

zwolineczka mi też M musi ścierać, to zabawa nie dla ciężarnej. A jeśli chodzi o kebaba to Amrit Kebab dowozi do domu. Ja zamawiam z niego czasami. Z tego co kojarzę, to min. wartość zamówienia to 20 zł, akurat 2 kebaby :)

brackiee to przyszalałaś z tą wanną - dobrze, że tylko tak się skończyło. Ale nauczka do końca życia...
Odnośnie oliwkowania, to w szkole rodzenia położna mówiła , że przez pierwsze 3-4 tygodnie życia dzidzi WCALE nie oliwkujemy, bo martwy naskórek musi się złuszczyć a przy oliwce ten proces zwyczajnie się wydłuży. Więc radziła wytrzymać ten czas. A potem mówiła o oliwce.

Mam do Was pytanie ogólnie czas spędzam aktywnie, tzn. zawsze coś w domu do zrobienia jest a i różne sprawy poza domem załatwiam, jeżdżę, latam po sklepach itp. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że (poza nasilonymi bólami żeber) po dłuższym robieniu czegoś lub staniu (nawet przy gotowaniu) ciągnie mnie brzuch, pobolewa i tak jakby jest naprężony. Muszę wtedy przystopować i dłużej poleżeć, a wtedy też są problemy ze znalezieniem odpowiedniej pozycji do odpoczynku. Czy to jest dość normalne po wysiłku? Badania mam ok, skurczy nie mam, szyjka regularnie badana i ok.

reklama
annie ja tez lubie takie telefony :-D wlasnie maz zadzwonil ze w 3 lidlu znalazl body z supermenem dla malego ktore bardzo chcialam :-):-) i kupil mi getry tez :tak:
rehabilituje sie dran bo wczoraj znowu wrocil wpoldo 2, po paru piwkach a wyszedl o 17. Jak udalo mi sie usnac po 12 to obudzilo mnie jego piajckie gastro i nie moglam znowu do 3 zasnac :( oczywiscie pol nocy ryczalam, bo powiedzial ze jedzie z kumplem a okazalo sie ze kumpel w domu, wiec powiedzial ze no tylko go zawiozl a on wroci autem bo tam ma drugie, a wrocil po browarach :-( i znowu zaczal klamac, a w ogole nie wie w ktorym tygodniu jestem i do jakich lekarzy chodze :-( wczoraj nie bylam u kardiologa a onkologa :-( az w nocy powiedzialam sobie ze rodze bez niego! niech spada na drzewo i tak cala ciaze sama siedze w domu :-( mysli ze kupi body dla malego to mi przejdzie . Ech na ponton z tesciowa!!!
Pozatym kluje sie od rana, mierze cukier i jest ok ;) po obiedzie i po pomiarze zjadlam paczka :-D:-D

placka po wegiersku tez bym zjadla omnomnomn :tak: i kopytka - chyba mame znowu poprosze :tak:

i wozek odebrany! tzn kuzyn odebral i ponoc wyglada jakby bardzo malo byl uzywany wiec jestem szczesliwa, no i zamiast w sobote do krakowa na targi i do tescia to jedziemy do warszawy po wozek :tak:
i mami kupila mi jeszcze rameczki w home&you z napisem: MUM i druga DAD :-)

melonowa super ze maluszek w koncu pokazal serduszko i ze tej krowy dzis nie bylo juz :tak:

Ciasto zebra tak pyszne że 2 pierwsze kawałki pochłonełam gorące Rozmawiałam z moją siostrą i dowiedziałam się ze mama jutro wraca do domu.Strasznie się cieszę bo już się stęskniłam za nią.

Kochane i ja napalilam sie na ten termometr, tylko , ze Lidl jest oddalony ode mnie 30 km...jak wszystkie wieksze sklepy oprócz Bierdy:crazy: Kolezanka z Wołomina ma mi go kupic jak jeszcze bedą, własnie czekam na wiadomosc od niej czy jeszcze były.

Znów dla małej kupiłam w lumpku duzo przeslicznych ubranek, prawie 80zł dałam...ale 13 sztuk, mama moja dołozyła mi połowe.I trafiła mi sie czapka do kombinezonu jaki juz mam, idealna jak do kompletu, akurat taka jesienno-zimowa, na wyjscie ze szpitala.

Zamówiłam sobie dzis buciki na allegro, sporo bo 180zł z przesyłką ale skóra naturalna.I maz ma mi na nie dac...ciekawe...ocencie jak Wam sie widzą, dla mnie są cuuudne.

-25%!!! Promocja!! złote zamki_ SKÓRA 100%! r-39 (3458362151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sa dwa fasony do wyboru, ja wybrałam te bez złotej blaszki na obcasie.

Ostatnia edycja:
stąd normalnie się nie można ruszać bo już mi trzy strony do czytania doszły :D ja byłam w odwiedzinach u mojej babci, ucieszyła się bardzo. Potem w końcu udało mi się zamówić te szafy nieszczęsne... Teraz tylko czekać aż przyjdą a będę miała co robić je składając. melonowa cieszę się, że maluszek się pokazał i że tego babiszona nie było :p a po co ma Ci nerwy psuć.
Obiadu dzisiaj też nie robiłam nie chciało mi się ale jutro zrobię placek po węgiersku bo zrobiłyście smaczka :D i jak mój usłyszał to cieszył się jak dziecko :p

reklama
Hej dziewczyny :)

nooo Rojku - ty męża nie zabawiaj, tylko na forum wbijaj szybko :tak: Co do pieluch to te na metry wychodzą porównywalnie więc szkoda zachodu...

Ja dzisiaj kupiłam ten termometr z lidla i mam nadzieję, że się sprawdzi ;) A w biedronce kupiliśmy 2 paczki "dwójek" a moja mamusia dokupiła jeszcze dwie (2 i 3). Dokupię jedną paczkę newbornów a potem się zobaczy :)

Do góry