reklama
ewelina0307
Fanka BB :)
przed ostatnio 14,8 a ostatnio prawie 16
zwolineczka
melonowa- super że tak miło wspominasz dzisiejszą wizytę
aaga ale mi teraz pachną te placuszki, mniam... muszę poczekać do soboty jak mąż wróci aby mi przygotował ziemniaczki. nie mam siły ścierać :/ zjadłabym może jakiś kebab, tylko skąd go wytrzasnąć?!?!?!?
aaga ale mi teraz pachną te placuszki, mniam... muszę poczekać do soboty jak mąż wróci aby mi przygotował ziemniaczki. nie mam siły ścierać :/ zjadłabym może jakiś kebab, tylko skąd go wytrzasnąć?!?!?!?
ewelina0307
a mam pytanie jeszcze do was odnośnie oliwki po kąpieli. Słyszałam że teraz nie naciera się dziecka oliwką tylko do wody dodaje jakiś olejek i to wystarczy
Hej mamusie Melonowa fajnie że wreszcie dziś udał się zbadać i obejżeć serduszko dzidzi Placek po zbójnicku czy góralsku i placek po węgiersku to to samo.Duży placek ziemniaczany i pikantny sos gulasz Teraz raczej nie stosuje się czystej oliwki do oliwkowania ciała dziecka.Są różne emulsje do balsamowania dzidzi.Ja osobiście po doświadczeniu z oliwką w wodzie nie wlała bym jej dziecku do wody.Moja koleżanka pare lat temu poradziła mi że na suchą skórę super robi kąpiel z dodatkiem oliwki.Odrazu mnie ostrzegła żebym uważała żeby się nie pośliznąć przy wychodzeniu z wanny.Z racji tego że mamy starą wannę i nic a nic nie jest ślizka nie posłuchałam jej i za którymś razem wychodząc z tej wyoliwkowanej wanny jak mi ujechała noga.Dzięki Bogu że sobie karku nie przetrąciłam ale 2 żebra miałam pęknięte i wielkiego sińca na pupie.Dosłownie wyglądało to tak jak by mnie ktoś łopatą po dupsku zdzielił. Ja na obiad mam dziś zupkę kalafiorową i kopytka na 2 zrobię jak R wróci z pracy a w piekarniku właśnie piecze mi się ciasto zebra....wspomnienie dzieciństwa....
Hej betoniareczki :-)
ja od rana się krzątam bez celu po domu i oglądam "Porodówkę" na TLC bo jakiś maraton jest chyba. Na obiadek ugotowałam ogórkową i teraz udka z kurczaka w piekarniku się pieką. Jakoś mnie na kwaśne bierze ostatnio.
melonowa super że nareszcie ktoś normalnie do Ciebie podszedł i wszystko jest ok
my jesteśmy trochę uziemieni bo auto u mechanika stoi a chciałam jechać do siostry do Krakowa i jakieś zakupy w Smyku zrobić już typowo do szpitala bo czuję oddech listopada na plecach i jakoś będę bardziej spokojna że następna rzecz będzie załatwiona.
Z tą oliwką to też bym uważała bo tak samo z wanny kiedyś wyfrunęłam i cudem karku nie skręciłam
dziewczyny powiedzcie mi czy teraz się zaczyna ta norma 10 ruchów na godzinę zeby sobie liczyć??
ja od rana się krzątam bez celu po domu i oglądam "Porodówkę" na TLC bo jakiś maraton jest chyba. Na obiadek ugotowałam ogórkową i teraz udka z kurczaka w piekarniku się pieką. Jakoś mnie na kwaśne bierze ostatnio.
melonowa super że nareszcie ktoś normalnie do Ciebie podszedł i wszystko jest ok
my jesteśmy trochę uziemieni bo auto u mechanika stoi a chciałam jechać do siostry do Krakowa i jakieś zakupy w Smyku zrobić już typowo do szpitala bo czuję oddech listopada na plecach i jakoś będę bardziej spokojna że następna rzecz będzie załatwiona.
Z tą oliwką to też bym uważała bo tak samo z wanny kiedyś wyfrunęłam i cudem karku nie skręciłam
dziewczyny powiedzcie mi czy teraz się zaczyna ta norma 10 ruchów na godzinę zeby sobie liczyć??
czesc Dziewczyny
aga - mniam )))
melonowa - aż widać jak się uśmiechasz
ewelina - co chwilę zmieniają się "trendy" pielęgnacyjne i karmieniowe. Prawda jest taka, że to Twój dzidziuś pokaże czy potrzebuje żeby mu dodatkowo naoliwić ciałko czy wystarczy olejek do kąpieli.
aga - mniam )))
melonowa - aż widać jak się uśmiechasz
ewelina - co chwilę zmieniają się "trendy" pielęgnacyjne i karmieniowe. Prawda jest taka, że to Twój dzidziuś pokaże czy potrzebuje żeby mu dodatkowo naoliwić ciałko czy wystarczy olejek do kąpieli.
Jolka6621
Ewelina- Czyli stopniowo Ci rosną. Moje oscylują w granicach 13. Myślę, że jak tylko nasze lekareczki wejdą na forum, to się wypowiedzą, jak to jest z normą w ciąży.
reklama